Жизел Бюндхен заплашва с развод Том Брейди

Красавицата вече се е срещала с бракоразводен адвокат
3
Жизел Бюндхен заплашва с развод Том Брейди
Снимка; splashnews.com

За съжаление се оказва, че жълтите слухове, че Жизел Бюндхен и Том Брейди са пред развод, са истина.

Според най-новите информации бразилската красавица вече се е консултирала с бракоразводен адвокат, тъй като ѝ дошло до гуша от ежедневните скандали със спортиста.

Близки до съпрузите твърдят, че двамата непрекъснато се карат от известно време насам и че отношенията им са повече от обтегнати. На последната папарашка снимка, направена преди два дни, се вижда, че двамата са тъжни и угрижени.

Според списание Us Weekly 35-годишният супермодел обмислял сериозно да сложи край на семейния си живот с 38-годишния състезател по американски футбол от клуба "Ню Инглънд Пейтриътс".

"Том мисли, че тя само го заплашва с развод и не ѝ вярва, че наистина ще пристъпи към действия", твърди източникът. - "Но бракът им е много напрегнат през последните месеци".

Том и Жизел не са се появявали заедно на светско събитие от 2014-та година. Двамата са женени от шест години и имат 5-годишен син Бенджамин и 2-годишна дъщеря Вивиан, като освен това той има по-голям син от актрисата Бриджит Мойнахан, за който Жизел се грижи с удоволствие.

Дори преди няколко дни Бюндхен честити рождения ден на момчето в Instagram с надписа: "Честит рожден ден, моя любов! Ние сме толкова благословени да те имаме в живота ни. Обичаме те! От семейството".

В момента Брейди води дело за уговорени мачове, като той е подсъдим. Може би именно този скандал е създал напрежение и в брака му с модела. Според Us Weekly спортистът е станал груб и раздразнителен в последно време.

Още новини за звезди, четете в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
1
 
! Отговори
някой преди 8 години
до 1: Тя пък щото заспива в кухнята...
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И защо се карат? Млади, красиви и богати, с деца? Какво им липсва? Освен ако Том не е решил да потопи чушлето другаде