Хана Дейвис – сексапил в излишък

Градска жега с гаджето на бейзболната звезда Дерек Джетър
17
Хана Дейвис – сексапил в излишък
Снимка; GQ

Хана Дейвис се превърна в обещаващ модел, след като стана последната звезда на корицата на престижното издание Sports Illustrated Swimsuit 2015.

С този свой ангажимент красавицата тръгна по стъпките на супер популярните модели Ирина Шейк, Криси Тейгън, Лили Олдридж, Нина Агдал и Кейт Ъптън.

24-годишната секси хубавица е по-известна в САЩ като гадже на пенсионираната бейзболна звезда Дерек Джетър, с когото има 2-годишна връзка.

Този месец Хана, която е родена на Американски Вирджински острови, които са в Карибско море, позира за гореща сесия в новия брой на списание GQ, Мексико. Ърбън кадрите са дели на Гавин Бонд.

Карибската красавица носи тропическа топлина, загатвайки предизвикателно своята ефектна фигура.

Всъщност снимките са направени в Ню Йорк, където Дейвис живее с Джетър. Специално за изданието блондинката споделя, че като жена е много по-плаха, а смелост ѝ идва само по време на фотосесии.

Тя казва: "Аз съм болезнено срамежлива и рядко знам какво да кажа. Все се чувствам неудобно и изпитвам тревожност, когато съм с много хора. Никой не знае, че когато съм на червения килим, се чувствам паникьосана през цялото време. Непрекъснато си мисля, че трябва да се измъкна от това ужасно място!"

Вижте снимките на прекрасната Хана в галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Теди, омръзна ми твоето тяло ......бг.НЕ ЩА ДА ГО ВИДЯ.
12
1
 
3
 
! Отговори
Жена преди 8 години
За такива единици, пак си струва да се родиш. За другите...които от страх да срещнат себе си лице в лице, или пък да видят, че някой е по-висшо енергийно и духовно развит от тях и да получат свободата си...за тези, които ги е страх...няма смисъл и всяка тяхна крачка е по-тежка отколкото трябва да бъде. Защото те могат да летят, ама за това трябва да си жив отвътре. Малко са.
11
1
 
2
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Затова истински уважавам хората, човеците, мъжете и жените, които могат да дойдат и да ти кажат: "виж, помете ме, отвя ме, направо взе ми сърцето, изтръгна ми душата и не издържах, поддадох се!". Колкото и да боли егото, което може би ми казва, че трябва да се чувствам наранена, завъртиш ли колелото и спомниш ли си, какво е, знаеш ли какво е да те отнесе такава емоция...тогава разбираш, прощаваш и казваш: "Върви! Изживей го! Бъди жив!" Е, да, ама колко хората, които идват и ти признават!? Един.
10
1
 
1
 
! Отговори
Жена преди 8 години
От ръчичките надолу съвсем ясно схващам, че жени не са утетили това, за което пиша или пък мъже никога не са го изпитвали към жена.Често това ме замисля,защото като не ми стигат думите да обясня определена емоция, как мога да очаквам, че някой човек, може да схване от какво имаш нужда. Така е, само Мъж знае какво иска една Жена. Другите им падат ръчичките. Моля се, всеки жив, да го изпита, за да знае какво е, да умее да го разпознава и да схване колко точно нищожно и ненужно е да се преструваш.
9
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Жено, имаш нужда от мъж със здрава ръка и голям знаеш какво. Иначе мадамата има страшно тяло и видимо естествени гърди. В лицето е просто ок. Нещо ме дразни в очите й - на вълчи очи ми приличат.
8
2
 
1
 
! Отговори
Жена преди 8 години
до 6:) Да, като излизаше каза нещо за приятен ден или нещо такова, ама аз бях толкова вцепенена, че не можех нищо да измънкам. После като ми отмина, си помислих, че ако мъжете зяпат след някоя жена с отворена уста, то сигурно това е нещото, което усещат. Магично. Аз обикновено не се сдържам да призная като видя нещо, което ме отнася, случвало ми се е като видя прекрасни очи да им казвам и малко ме гледат странно мъжете, ама като имат хубави очи, защо да не го кажа. Изключват ми предпазителите
7
1
 
2
 
! Отговори
DreamTheater преди 8 години
Супер е!
6
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И ТЯ Е МРЪЗНАЛА НА НЯКОГО
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ЖенаНе е това.Вие май сте се влюбила.Онова е друго :)
4
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Помня те от асансьора.
3
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лелеееее, уникална
2
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нищо не е в излишък.По-добре жени които като ги видиш за секунда забравяш всичко (само мъж може да ме разбере какво имам в предвид) отколкото някакви грозни *** слоници с увисналите месища без гърди но с хипопотамски ***.И това комбинирано с нрав на раздразнен глиган.
1
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Искам да прехване от семката ми... Хубаво ама хубаво!!!