Животът не е приказка! Уроците на Синди Крауфорд

49-годишната красавица разкрива своите основни мъдрости
10
Животът не е приказка! Уроците на Синди Крауфорд
Снимка:ellecanada.com

Синди Крауфорд е един от супермоделите на 90-те, но освен невероятно успешна кариера, тя има и много щастлив брак. Красавицата е омъжена за ресторантьора Ранди Гербер, който е и най-добър приятел и бизнес партньор на Джордж Клуни. Двамата имат две деца - дъщеря Кая и син Пресли.

Синди е заснела поредната си фотосесия, този път за списание ELLE, Kанада, пред обектива на фотографа Макс Абадиан.

В интервюто за изданието 49-годишната Синди има смелостта да даде някои основни уроци за живот. Тя споделя своите основни мъдрости, до които е достигнала от личен опит.

Ето и 10 от тях:

Урок N1: Не приемайте нищо за даденост.
Когато Крауфорд е на осем години, 2-годишният й брат Джеф е диагностициран с левкемия. Две години по-късно той умира. "Когато брат ми почина, усетих огромна загуба, но тя ме направи по-силна. Тези лоши преживявания винаги имат две страни. Лично аз научих, още в ранна възраст, че не трябва да приемам нищо в живота си за даденост".

Урок N2: Важно е да бъдеш силен, но е добре да бъдеш и уязвим.
След като родителите й се разделят, Крауфорд гледа майка си, която се съди с баща ѝ за пари и издържа. "Когато родителите ми се разведоха, аз почувствах, че трябва да бъда в състояние да се грижи за себе си. Започнах да си мисля, че не се нуждая от никого, а това не е привлекателно за мъжете. Мъжете искат да се чувстват необходими и ценени. Затова аз се научих да показвам уязвимост".

Урок N3: Животът не е приказка.
Когато е на 25, тя се омъжва за Ричард Гиър, но 4 години по-късно двамата се развеждат. Тя казва: "Другият определящ момент в живота ми беше краят на първия ми брак. Това беше като приказка за любовта, която не беше реалистична. Разбрах, че сродна душа и съпруг не са непременно едно и също нещо. Съпругът трябва да е човек, който е стабилен и твърд като скала. Терапевт ми помогна да оценя солидната основа на една връзка. С Ранди сме заедно близо 20 години и днес той е моя сродна душа, но ние се развихме заедно по време на общия си път".

Урок N4: Знайте си цената.
"Бившият ми съпруг ме научи, че ако хората ме обиждат и ми казват, че съм крава, а аз знам, че съм жираф, значи съм жираф и точка. Човек трябва да знае собствена си цена и да не променя мнението и позицията си според тези на другите хора".

Урок N5: Бъдете готови, когато решите да минете на заден план.
Когато Синди се жени за Ранди Гербер през 1998 г., тя ражда първо сина им, а после и дъщеря им. "Аз не бях млада майка. Бях в 30-те си години и реших, че няма да бъда егоист към децата си. Бях готова да им се посветя и да изоставя кариерата си за известно време. Изведнъж, приоритетите ми просто се промениха".

Всичките уроци на Синди, можете да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
pishete, 4e vinagi se e omagvala za milioneri...tja ne e imala nugda ot parite, tai kato top model si gi e izkarvala i sama. taka 4e prosto sa bili mage na neinoto finansovo nivo...Cindy e klasa, tova e!
5
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тази жена все още е убийствено красива , но по-важното е, че излъчва класа. В нея няма нищо пошло, безвкусно и пресилено. Изключителна!
4
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво, успяла жена, такива трябва да дават съвети, а не да ни заливат с умствените излияния на разни простакеси! С труд, добра душа и упоритост всичко се постига!
3
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поне е умна. Рядкост сред моделите. Но то й личи и в погледа. Женена е за евреин обаче и тя, да не остане назад от всички в шоу-бизнеса.
2
2
 
15
 
! Отговори
Ганка Балканска преди 8 години
Оф, тая жена е надарена с красота, която е използвала в живота си максимално и сега жъне плодовете на успехите си. Има си страхотен съпруг и красиви децчица и няма грижи с парите. Ако нейният живот не е приказка не знам какво значи приказката тогава.
1
6
 
12
 
! Отговори
Поп фолк? преди 8 години
Сигурно не е лесен тоя живот.На 25 се омъжва за милионер 3-4 години по-късно се развежда с колко десетки милиончета за да запълнят празното и сърце?