Мис България Елена Ангелова арестувана от мъжа си

Така й отмъщавал за поисканата свобода
Обновена: 7 юли 2016 16:41 | 4 сеп 2015 13:27, Александър Попов
32
Мис България Елена Ангелова арестувана от мъжа си
Снимка: Булфото, архив

Мис България 1999 г. Елена Ангелова няма как да бъде част от клишето за родните миски, не присъства в булевардните рубрики. Печели короната на 21 години, когато следва право. Не търси да осребри короната с брак и глезотии, а става част от кантората на Тодор Батков. И през годините се утвърди като юрист, независима бизнесдама и жена с характер.

След това дойде новината, че се развежда с дългогодишния си съпруг – бизнесменът Николай Нейчев. Фактът едва ли би бил толкова шокиращ обаче, ако не беше придружен с почти невероятна драматична история, в която Елена се е превърнала в негова заложница, пише сп. "Story".

На бял свят излязоха почти страховити новини като тази, че вторият син на двойката, който още няма годинка, всъщност има друг баща и именно майката е тази, която поискала това да се установи по съдебен път, чрез ДНК експертиза.

Какво би накарало една жена не просто да признае истината за изневяра, за нова любов, за желание да поеме друг път в живота, но и да се опита да използва тази истина като отчаяна стъпка за спечелването на свободата си. Ходът обаче се оказва грешен.

Вместо да получи свободата си, Елена рискува да се раздели с първородния си син, отново по съдебен път. Говори се, че правата върху момчето вече били дадени на таткото, а тя трябвало само да плаща съответната издръжка. На него било присъдено и цялото имущество. Но най-страшното било, че двамата продължават да живеят под един покрив по желание на съпруга.

Непотвърдени слухове вече разказват, че влиятелният бизнесмен я държи като истински арестант със силата на заплахите – от саморазправа до това, че няма да види голямото си дете.

Според източници на списанието бракът между двамата отдавна не вървял. Връзката на Елена с външния свят била ограничена, телефонът й също бил под контрол.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Напиши коментар Коментари
22
1
 
1
 
! Отговори
Сър Пичук преди 8 години
До дедовияДедов, а дано тогава и твоята половинка да се разкърши в чужда постеля в най скоро време. И да ти тръшне в ръцете чужда кръв да дундуркаш. Пък тогава да те видим какава песен ще запееш.
21
2
 
2
 
! Отговори
дедовия преди 8 години
Такива като мъжа и много бързо сдават багажа при вида на истинско оръжие. А когато то задейства, вече е късно за тях.
20
0
 
8
 
! Отговори
ШибиРиби преди 8 години
Клетата, в любовта самотница остана. Дано някой филм да снима за нея песен да напише, да реват та да са късат бабите в квартала.
19
0
 
5
 
! Отговори
само питам преди 8 години
До тоалетната може ли да ходи когато поиска!?
18
1
 
10
 
! Отговори
хамалин преди 8 години
А тази на снимката е била хубава миналия век!-----------------------------------Не минали век - миналия живот.
17
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
за *** не ми се чете.
16
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По-голяма глупост скоро не е публикувана, то по-зле от труските сериали.Я малко се стегнете и напишете нещо смислено и най-вече вярно!!!А тази на снимката е била хубава миналия век!
15
15
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Свободата на жените, освен ако нямат професия, която да им осигурява повече от 3000 лв на месец, представлява търкаляне по чужди легла и пълен упадък и скапване, обоклучване във всяко отношение още преди 40.
14
1
 
48
 
! Отговори
За идиотизма преди 8 години
Дрън дрън! Елан Колева номер 2! Съдът и наредил ?! Вие луди ли сте бе... Толкова е плоско сашита тая глупост,че многа да повърна... Нали е супер адвокат при бай Батков... Не може да прекрати брака си даже, пак нямам думи... креватна адвокатка.
13
3
 
33
 
! Отговори
Pimp C преди 8 години
Не мога да повярвам колко очевидно поръчкова статия четем , едва ли не горката тя че е златотърсачка , юрист не при кого да е , брак по сметк а, дете от друг И НАКРАЯ ГОРКАТА ИСКА СВОБОДА.....малеееее
12
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Авторът да се насочи към писането на на сценарии за сапунени сериали, що за нелепици и глупости ? Арести от съпруга, нямала свобода, щели да й отнемат детето, ай стига, бе...Тея вашите читатели за *** ли ги взимате (пък може и да са, де да знам). Само Освалдо Риос липсва в тая исория.
11
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дрън - дрън ! Ние да не сме Иран или Афганистан. Та , нещо друго от НЕПОТВЪРДЕНИТЕ СЛУХОВЕ или си драскаме ей така !!
10
2
 
24
 
! Отговори
Вуте преди 8 години
Била е убавица тая, ама през 99-та.
9
3
 
24
 
! Отговори
жожо преди 8 години
само така! бой и е--н за тия миски
8
2
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Детето било от друг мъж, ама съпругът я осъдил и го взел, а тя плаща издръжка, макар че живеят в един и същи апартамент. Направо сценарий за турски сериал.
7
4
 
14
 
! Отговори
до автора преди 8 години
Стига с тия грозни жълтури бе Александре! Доказвал си, че можеш да пишеш и имш доста интересни публикации. Поне ти се дистанцирай от пошлите и злонамерени ровичкания в личния живот на хората!
6
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Сърби, боли, драго ми е" - новото умопокъртително шоу.
5
6
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
т.е тази са я разпорили, направили и дете докато оше е женена, излъгала е съпруга си, че детето е негово, а сега трябва да я съжаляваме, че съда я е определил като морално проладнала и е присъдил детето да остане при баща си? Къде е гледната точка на другата страна? Ако има заплахи или тормоз - има си съд да го докаже.
4
0
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Леле-мале, ми тя въобще е много далеч от клишетата на родното мутро-чалгарско битие. Мис, бизнесдама, развод, "отвличане" от съпруг, дете от друг, изневяра, нова любов и желания за нови пътища в живота. Не, не, не, тази дама направо е като от Наследството на Гулденбургови.
3
21
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Така се действа с разскачалите се женици. Всяки друг начин на действие ви излиза през носовете и.... джобовете.