Лана Дел Рей: Животът е меден месец

Магнетичната певица позира за списание V
7
Лана Дел Рей: Животът е меден месец
Снимка: V Magazine

След по-малко от две седмици на пазара ще се появи новият албум на Лана Дел Рей – „Honeymoon“. Това е и причината музикалната звезда да се появи на корицата на септемврийския брой на списание V.

Заедно със завладяващи снимки в типичен стил за певицата изданието предлага и интервю с 30-годишната звезда. Ето и няколко акцента от него:

За своето антифеминистко изказване (миналата година Лана Дел Рей призна, че „не е толкова заинтересована“ относно феминизма):

„Някои хора просто слушат музика и не се замислят много върху нея, слушат я в колата си. Някои слушат песни и си мислят: „Боже, това е ужасно. Няма да позволя на дъщеря ми да го слуша“. Луксът, който имаме като по-младо поколение е, че имаме възможност да разберем какво искаме да правим с живота си. Ето защо аз казвам, че не се фокусирам върху феминизма, а върху бъдещето. Не казвам, че няма още какво да се направи в тази област“.

За критиката, която получава по отношение на музиката си:

„На първо място, когато пишеш песен, ти не мислиш за ефекта, който тя ще има върху другите хора. Не съм от хората, които толерират поведение, което би навредило на останалите. Но в същото време няма да ограничавам лиричното съдържание на музиката си до неща, които не се отнасят до мен или да пея за неща, само защото има рима“.

За това, че е нарекла албума си „Honeymoon“ (на български език „Меден месец):

„Предполагам, че това е думата, която обобщава голямата мечта. Искам да кажа, животът е меден месец, нали разбирате? Живот, любов, рай, свобода... тези неща са завинаги. С някой човек или само със себе си. Просто почувствах, че трябва да го нарека така, както се чувствах за „Ultraviolence“ (предишният ѝ албум), когато имах насъбрана малко повече ярост (смее се). Обичам идеята, че животът е мечта и ние контролираме пространството така, че то да стане нашият рай. Всичко зависи от състоянието на ума – което е и причината невинаги да давам интервюта – понякога те ми „скапват“ настроението. Наистина се старая да запазя своя свят красив, но това е трудно. Намираме се във време, когато животът наистина може да това, което желаем да бъде“.

В галерията на Тialoto.bg може да намерите снимки от фотосесията на Лана Дел Рей за списание V.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
1
 
! Отговори
Фоб преди 8 години
От кога "не заинтересован от феминизма" = антифеминист??? Тогава:не заинтересован от история = нацист;не заинтересован от право = расист;не заинтересован от религия = антихрист;не заинтересован от обратните = хомофоб;
6
2
 
3
 
! Отговори
gandmonst преди 8 години
Прекрасна изпълнителка! С удоволствие ще чуя предстоящия й албум, а ако е добър дори бих си го купила :) И наистина няма нужда да я плюете. На никой не му е приятно случилото се с детето, но това не означава да нападате една красива млада жена заради нейния поглед върху живота. За разлика от втория коментар аз я подкрепям за това че остава позитивно мислеща и е намерила начин да се чувства добре със себе си!
5
5
 
9
 
! Отговори
до 2 преди 8 години
Какво спамиш за сирийчето бе? А за удавеното българско момче от вчера не ти ли е мъчно? А ходил ли си да надникнеш в домовете за изоставени дечица? А сгърчените български дечица, на които им купуват вафли и сладолед само на заплата? Като нямаш какво да напишеш под тая статия - трай си!
4
7
 
8
 
! Отговори
Мими преди 8 години
Обичам музиката й! И Лана е страхотна! Браво!
3
7
 
0
 
! Отговори
Лунатик преди 8 години
honeymoon = ...ЛУНА!!!
2
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За изплувалото мъртво сирийче от съсезната статия животът определено не е меден месец. Как може да съществуват такива коне с капаци като тая кифла?
1
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За някой е меден месец, а за други...........