Кейт Уинслет: Нямах намерение да се развеждам два пъти!

Актрисата засне елегантна фотосесия за списание "WSJ"
4
Кейт Уинслет: Нямах намерение да се развеждам два пъти!
Снимка: WSJ. MAGAZINE

Кейт Уинслет за първи път коментира двата си развода с оператора Джим Трипълтън и с режисьора Сам Мендес, от които има по едно дете (от Джим има дъщеря Миа, а от Сам син - Джо ).

В момента актрисата е щастливо омъжена (за трети път) за племенника на сър Ричард Брансън – Нед Рокендрол, от когото е третото ѝ дете Беър.

Кейт дава интервю за новия брой на списание "WSJ" (октомври 2015), за което е заснела една наистина много елегантна и семпла фотосесия.

Ето и няколко акцента от интервюто с 39-годишната британска актриса.

За двата й развода: "Никой не знае какво точно се случи в живота ми. Никой не знае защо първият ми брак не оцеля дълго и никой не е наясно защо вторият ми брак също не просъществува. Аз съм горда от това, че мълча в медиите по тези въпроси".

За това какво е да преживееш два неуспешни брака: "Знам, че много хора, които не са в очите на обществеността и които са преминали през няколко брака като мен, са наясно, че разводите наистина съкращават живота на човек. В крайна сметка аз се справих. Не планирах животът ми да протече по този начин. Не ми беше лесно".

За третия си съпруг: "Благодаря на Бог, че ми изпрати Нед, наистина. Той просто е толкова невероятно благороден и забавен човек. Той е абсолютно всичко за мен, а и за цялото ни семейство".

За своето тяло: "Всички ние се фокусираме върху нашите тела в края на нашите тийнейджърски години, както и в ранните ни 20 години. Правим го обаче, по един начин, който не е полезен или здравословен. През 30-те си години човек разбира, какво означава да бъде в добра форма. Сега вече мога да видя моята физика като инструмент, който трябва да продължи да функционира, защото аз съм майка и трябва да бъда здрава, за да отгледам трите си деца. Те се нуждаят от мен повече, отколкото аз се нуждая от слаба фигура, за да заснема гола сцена, например".

За да видите снимките от елегантната нова фотосесия на Кейт, посетете галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.