Деми Ловато свали дрехи и задръжки

Певицата за голямата си любов и сватбените планове пред сп. Complex
3
Деми Ловато свали дрехи и задръжки
Снимка: сп. Complex

Новата песен на Деми Ловато носи името "Confident" (уверена-б.р.) и по всичко личи, че певицата напълно се припознава в собствения си текст.

23-годишната звезда позира топлес на корицата на списание Complex, което едва ли щеше да се случи, ако самата тя не бе достатъчно уверена във външния си вид.

Това обаче невинаги е било така. В миналото Деми е имала хранително разстройство, заради което дори се е лекувала в клиника. Всички тези проблеми обаче вече са зад гърба на певицата.

Голяма нейна подкрепа е любимият ѝ Уилмър Валдерама. Ловато споделя, че точно той я е научил да обича тялото си.

"Ние сме заедно от почти пет години, като няколко пъти се разделяхме и събирахме след това. Единствените моменти, в които не сме били заедно се случваха, когато аз не бях на себе си. Тогава той ми казваше: "Не мога да бъда с теб, докато не станеш трезва". Това направи връзката ни по-силна".

Тя разкрива и идеи как и къде иска да се види като булка.

"Обичам по-непретенциозните сватби. Не знам дали ще се омъжа в плевня, но съм сигурна, че искам сватба на открито – със светлини, висящи от дърветата", разкрива певицата.

В галерията на Тialoto.bg  може да намерите още снимки на Деми Ловато в ролята на пин ъп момиче за списание Complex.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: омъжаоборДеми Ловато
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
0
 
! Отговори
Момчето със ЗиЛа преди 8 години
мисля че тя има хубаво тяло. бих я повозил на седалката до мен. зила така друса че веднага ще се види дали има какво да се тръска в пазвата и.
1
2
 
6
 
! Отговори
Секс преди 8 години
Безсмислена статия, безсмислени снимки. ***. Даже много. Въздействат ми колкото и снимки на газови уредби със същото име.