Чарли Шийн ще признава, че е серопозитивен

Очаква се актьорът да каже новината в тв предаване
Обновена: 17 ное 2015 15:02 | 17 ное 2015 11:02, Петя Славова
0
Чарли Шийн ще признава, че е серопозитивен
Снимка: архив, Reuters

Актьорът Чарли Шийн ще направи разкритие от личен характер в предаването "Тудей" по телевизия Ен Би Си, като се очаква да признае, че е серопозитивен, предадоха световните информационни агенции.

Ен Би Си не даде подробности за естеството на разкритието, което ще направи Чарли Шийн. Актьорът имаше също сериозни проблеми с алкохола и наркотиците, припомня БТА.

Много медии предполагат, че актьорът от сериала "Двама мъже и половина", който през 2011 г. беше изгонен от него заради проблемно поведение, ще признае, че е носител на вируса ХИВ, защото е притиснат от няколко бивши партньорки със заплахи за съдебни дела.

Още по темата

Според сайта TMZ 50-годишният актьор знае за заболяването си от повече от година. Според "Нешънъл инкуайърър" диагнозата му е направена преди няколко години. Той обаче я е пазел в тайна.

Информацията обаче изтекла и няколко негови бивши партньорки го заплашили със съдебни дела, защото не ги е уведомил. Той е уредил финансово няколко такива претенции и е получил съгласие за конфиденциалност.
Според Аксес Холивуд бившата съпруга на Чарли Шийн Дениз Ричардс, с която той има две дъщери, е знаела отдавна за серопозитивността му. Същият сайт твърди, че той се е заразил с вируса ХИВ след развода им през 2006 г.

Чарли Шийн стана известен с филмите "Взвод" и "Уолстрийт" през 80-те години на миналия век. От 2000 г. той се снима предимно в сериали. През 2010 г. и 2011 г. той беше най-добре платеният телевизионен актьор в света с приходи от 40 милиона долара

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Чарли Шийн
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари