Новата сензация на модния подиум Джиди Хадид

Американката е с холандска и палестинска кръв
Обновена: 20 ное 2015 08:07 | 20 ное 2015 08:05, Теодора Драгоева
10
Новата сензация на модния подиум Джиди Хадид
Снимка; vogue.it

Най-актуалният супермодел в света в момента Джиджи Хадид позира за корицата на италианския Vogue, като фотосесията е дело на легендарния моден фотограф Стивън Мейзъл.

Джиджи уж е една обикновена калифорнийска блондинка, родена е в Лос Анджелис и с типична американска красота, но всъщност е много повече. Красавицата е дъщеря на риалити звездата и бивш модел Йоланда Фостър, която е родом от Холандия.

В нейните вени тече и арабска кръв - баща ѝ Мохамед Хадид е бизнесмен от Палестина, и явно комбинацията от слънчеви морски гени и екзотика от Близкия Изток се е оказала перфектната формула за успех, поне в света на модата.

Красотата на мис Хадид е необичайна точно, като нейното несериозно по детски име "Джиджи".

Само през изминалата година блондинката успя да дефилира за брандовете Tom Ford, Max Mara, Guess, Balmain, засне корици на редица модни списания, стана ангел на Victoria's Secret, а освен това сключи договор да бъде рекламно лице на Maybelline.

Колкото до новата ѝ сесия за италианското издание на Модната Библия, тя демонстрира афро стайлинг, който доста добре се връзва с черите на лицето ѝ.

Вижте снимките на Джиджи за списанието в галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоест, на нас - европейците, сега какви критерии пак ни набутват - да уважаваме и харесваме арабки разни, па макар и с европейски черти? Сега арабското ли стана на мода изведнъж? Ще трябва да обясним на нашите братя и съюзници отвъд океана, че в момента изобщо не ни е до никакви араби, мюсюлмани, Мохамеди и техните дъщери манекенки. Връщаме ви момата.
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А бе вие луди ли сте???
2
0
 
3
 
! Отговори
АзЗнам преди 8 години
В лицето е малко като бабенце.
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво ли не прави гримът.