Бащата на Джино – хазартен типаж

Георги проиграл семейното имущество и забегнал в САЩ
22 ное 2015 20:45,
35
Бащата на Джино – хазартен типаж
Снимка: архив, Булфото

Бащата на Джино, победителят във VIP Brother, проиграл семейното им имущество.

Още като дете младият мъж имал бурни преживявания и се наложило да се сблъска с истинското лице на живота.

Още по темата

Семейството му било финансово обезпечено, тъй като баща му изкарвал добри пари. За съжаление обаче, освен доходоносна работа, родителят на Бианкалана имал и страст към пороците, разказва сп. "Блясък".

Той често залитал по хазарта и залагал каквото имал, без да мисли за последствията и за факта, че лишава близките си, за да си доставя удоволствия с гуляите си.

В един момент се стигнало до там, че Георги, както е името на бащата на Джино, проиграл дори и семейното имущество на фамилията.

Три апартамента, както и доста солидни суми били само част от загубите. Така в един момент се стигнало до там, че останали без нищо, което ги принудило да напуснат страната и да започнат начисто в чужбина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още по темата: САЩVIP BrotherДжино
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
2
 
! Отговори
Girls преди 8 години
Искам да дам мое мнение за това момче има много болка в него личи си че изстрадало момче то е достойно аз го подкрепям във това което е той е себе си искрено момче а до колкото произхода няма никакво значение Джино много искам да бъда с теб завинаги!
10
2
 
7
 
! Отговори
Иво преди 8 години
Няма значение каква му е фамилията и дали така я е направил за да звучи по-добре в чужбина. Няма значение дали е ром, турчин или българин. Има значение, че момчето има възпитание и се държа достойно през целия си престой в къщата, нещо с което не могат да се похвалят другите 'звезди" които имат много повече години житейски опит от него и съответно би трябвало да са на по-високо ниво. За истинските ценности няма пол, раса, възраст и цвят.
9
3
 
3
 
! Отговори
Лолобриджита преди 8 години
Интересно как от Георги и Мара е излязло детето "Бианкалана" Да не би да е Бакалов ? И от Джино Бианкалана да излезе, че в личната му карта пише Диян Боянов.
8
6
 
29
 
! Отговори
Истината- uncut преди 8 години
Незнам този човек какъв е точно по народност, но едно знам със сигурност - не е българин! Дали е ром, турчин или турскo циraнчe...да каже някой от неговия край който познава родата му. Може смело да вземе един айфон 6 в ръка и да мине за "бежанец".
7
5
 
8
 
! Отговори
WASILISQNISGERMANI преди 8 години
NEKAKAW DJINO...NEKAKAW GEORGI...
6
12
 
23
 
! Отговори
Алекс преди 8 години
*** като не ви занимава, що четете?Никой не гледа телевизия, ама всички познават "героите".Десет коментара: "Що ме занимавате". Ми що се занимавате, като не ви е интересно?Или не, пардон. Интересно ви е, но комплексарът обича да се изходи на обществено място и да съобщи, колко е велик.
5
10
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кой е тоя? Сериозно ли се казва Джино? Това е име за куче.
4
3
 
40
 
! Отговори
Аз преди 8 години
Ама верно ли мислите, че обществото се интересува от този ?
3
3
 
38
 
! Отговори
лол преди 8 години
Местя.
2
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
iskam da znam zashto tova vaobshte e udobreno za statiq! mnogo prost narod!
1
5
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Що ни занимавате