Горчиво! София Вергара и Джо Манганиело се ожениха

Разберете повече подробности за романтичната церемония
23 ное 2015 11:44, Теодора Драгоева
3
Горчиво! София Вергара и Джо Манганиело се ожениха
Снимки: Instagram

София Вергара и Джо Манганиело са сключили брак в курорта Палм Бийч, Флорида. Двамата холивудски актьори са си казали "Да" в ултраскъпия хотел "The Breakers", в компанията на семействата и приятелите си.

43-годишната латино красавица от сериала "Модерно семейство" е носила приказна рокля, изготвена по поръчка, от родения в Бейрут дизайнер Зухаир Мурад, който е неин добър приятел и редовно я облича за наградите "Оскар" и "Златен глобус".

38-годишният младоженец пък е бил в елегантен смокинг на моделиера Джон Варватос. Сред известните гости на сватбата са били Рийз Уидърспун, Арнолд Шварценегер, Чанинг Тейтъм, Анна Пакуин, Матю Бомър и др., като на сватбата е имало около 400 души.

Самата Вергара разкри в шоуто на Джими Кимел през септември следното: "Искахме малка, интимна сватба, но се оказа невъзможно. Аз имам огромна фамилия, а и Джо има много голямо семейство. Невъзможно ни беше да сведем листата с гостите до под 400 души, затова си ги разпределихме 200 за мен и 200 за него."

Вип гост на романтичната церемония е бил 23-годишният син на София - Маноло, който е отвел майка си до олтара.

През август в сватбеното списание на Марта Стюарт колумбийската звезда сподели: "Искам сватба, на която хората да се веселят на максимум. Това е събитие, което трябва да ни остане скъп спомен за всички нас и да ни топли в старините".

Знае се, че бившият актьор от сериала "Истинска кръв" е направил серенада на своята булка, като е изпял баладата на Guns N 'Roses "Sweet Child O' Mine".

Вижте луксозния хотел, в който София и Джо вдигнаха тежката си сватба в галерията нa Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тая не беше ли женена за Ал Бънди?!