Светлана Василева заложница на бивше гадже

Мъжът до VIP плеймейтката бил болезнено ревнив
25 ное 2015 17:00, Александър Попов
17
Светлана Василева заложница на бивше гадже
Снимка: Facebook

Плеймейтката Светлана Василева търси всякакъв начин хората да погледнат на нея като нормално и ранимо момиче. Съзнава, че скандалният имидж, който градеше след спечеления еротичен конкурс трудно ще бъде измит.

Във VIP Brother тя блесна в нова светлина, далеч от любовни връзки, скъпи коли и тоалети. Макар че основно хората я запомниха с липсата на елементарна обща култура.

Напук на всеобщото мнение, че сменя мъжете като носни кърпички, се оказва, че е имала тригодишна връзка с мъж, която е оказала голямо психическо въздействие.

"Преди година и половина излязох от 3-годишна връзка и все още ми е доста трудно да си намеря друг мъж. Има достатъчно около мен, естествено, но аз не мога да бъда себе си. Недоверчива съм, не мога да се отпусна. В скоро време надали ще мога да си намеря сериозно гадже – казва Светла. - Имам чувството, че мъжете не виждат човека в мен, а искат да ме имат заради външността ми, защото съм известна – с две думи, заради единия секс. Това ме плаши и ме кара да се държа по-студено и дръпнато, като ме ухажват", казва Светлана в интервю за сп. "Story".

С въпросният човек, който бил болезнено ревнив, те не живеели заедно, но отношенията им били сериозни.

"Той, първо, беше абсолютно против моите медийни изяви като цяло, не говоря изобщо за еротичните фотосесии. Правеше постоянно проблеми, имали сме много, много тежки моменти, много болезнени", откровена е плеймейтката.

Приятелят й много рядко се съгласявал да излязат някъде заедно, той самият не обичал заведения, но когато се случело, почти винаги вечерта завършвала със скандал от ревност – примерно, защото Светла си е позволила да говори със сервитьора.

Случвало се е пререканията да прерастват и в бой. Заради гаджето си Василева спряла да излиза изобщо, дори когато пътувал и го нямало в София, тя си седяла вкъщи, защото знаела, че след това ще последва скандал.

"Имало е празници, примерно 8-ми март, на които си стоя сама вкъщи и приятелките ми звънят и ми пускат да слушам музика. И, аз лежа, лежа и слушам музиката", тъжно си припомня моментите Василева.

Въпреки всичко не съжалява за любовта си към този мъж и сама се е съгласила да прави всичко това заради него. Категорична е, че не е било за пари. Гаджето й съвсем не бил някакъв "чичко", не бил женен, нито грозен и дебел, а напротив, славел се като красавец.

"Никога не съм ходила с възрастни мъже. Най-голямото ми гадже дотук е било на 38 години. А в това, че бившият ми приятел е бил с пари и възможности и е решил да ми подари скъпи обувки или козметика, за което Кичка ми правеше проблем – аз не виждам нищо лошо. Когато мъжът, с когото си, ти прави подаръци, независимо дали скъпи или евтини, е нормално. Много често нас, моделите, ни нападат заради това, обвиняват ни, че сме с тези мъже заради парите и подаръците. Аз съм имала гадже, което е било бедно – защо това не го споменават?", пита Светлана Василева.

Тя разкрива, че бившето й гадже й правел проблеми, дори след като прекратили връзката си.

"Имахме доста проблеми и скандали и след раздялата, и по заведения, и в нас. Явно се е случвало да ме следи. Чудех се, дали този го прави от любов, или просто от чувство за собственост – ако той ме няма, да ме няма никой друг. Но не искам да изкарам, че е груб и лош, той просто е болезнено ревнив и всичко от това се получаваше. Заради ревността му се разделихме, това много ми пречеше", категорична е тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: Светлана Василева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
4
 
! Отговори
Гошко преди 8 години
Човекът изглежда е имал възможност и вместо за 30 минути си е платил за 3 години. Ами дотягат си три години с един, особено за момиче от занаята. Едно време Калканджиева пускаше каталога с момичетата по телевизията, с каква цел я :) Сега пък си имат списание. И това не са "кифли" и т.н., това са жени с ясна цел и професия.
11
2
 
1
 
! Отговори
партиен член преди 8 години
Кифла.
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гонзовица
9
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За такива пластмасови кифли има един лаф:Га еди кифтетата цели ни рива, га еди шницилити напреки, па ни рива. Ся ривеш.Нататък няма да го казвам, че ще ме баннат.Не изпитва съжаление.ПС: между другото тази коя е и защо изобщо тази новина е в национална медия?
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ВИП ,ВИП .....колко да е ВИП ?!?
7
0
 
12
 
! Отговори
преди 8 години
Тая известната за първи път я чувам и виждам.
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Taq sladurana i revniq i maJ koito sashtestvuval na ujkim, ne jiveli zaedno ama mnogo se revnuvali! Mariiii chupi tapomera ma...
5
2
 
9
 
! Отговори
... преди 8 години
А га яде кифтетата ни РИВА нали а сигя РИВЕШ! Ааааа!!! Пишмах от такива кат тебе!
4
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ама и са и возили дупето в кола за 100+ бона нали. Иначе много страдала. Ами да си беше хванала добро момче. Ама нали трябва да е мега турбо гъзар. Не изпитвам съжаление към нея.
3
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И кой го брига за тая или подобните и "в.и.п."?
2
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ВескоЛансират я.Това е "новият елит на нацията" - създаден от кукловодите на фалшивия ни псевдопреход...
1
0
 
23
 
! Отговори
Веско преди 8 години
Не разбрах идеята на дописката. Това някаква национално значима личност ли?