Уил Смит не изключва да се включи и в политиката

Обама му "откраднал" идеята и станал президент
Обновена: 26 ное 2015 16:00 | 26 ное 2015 13:30, Петя Славова
3
Уил Смит не изключва да се включи и в политиката
Снимка: архив, Reuters

Актьорът Уил Смит се радва на огромен успех в киното и музикалния бизнес и е напълно възможно следващото му поле на изява да се окаже политиката, съобщи Контактмюзик.

В скорошно интервю за "Холивуд рипортър" 47-годишният Смит е загатнал, че не изключва бъдеще на политическото поприще.

"Аз съм катерач, не съм тип човек, склонен да лагерува. Ако видя планина, трябва да я изкача. Не обичам да се задържам на едно и също място дълго време. На този етап усъвършенствам способността си да бъда полезен. Мисля, че на това се надяваше моята баба - че през живота си ще се изградя като човек, който е от полза на хората. Наблюдавайки политическия пейзаж, ми се струва, че и аз имам бъдещо място в него", споделя Уил Смит.

И въпреки че досега не е бил особено активен политически, нито е участвал в много филми на подобна тематика, актьорът отдавна е спряган за фаворит за ролята на Барак Обама, ако житейската история на президента на САЩ бъде претворена на големия екран. Дори първата дама Мишел Обама е споделяла, че с удоволствие би гледала Уил Смит в образа на съпруга си.

"Уил Смит или Дензъл Уошингтън биха могли да се справят с тази задача. Уил обаче притежава тези уши, които му дават предимство за ролята", заяви пред ПопШугър президентската съпруга през 2012 г.

Смит в миналото се е шегувал, че Барак Обама е "откраднал" идеята му да стане първият президент от афроамерикански произход. "От мен да мине, нека той е първи, след това ще дойде и моят ред", сподели актьорът през 2007 г. в интервю за в. "Дейли мейл".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: политикаУил Смит
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То само циркад'жии там. Какви ли май'мунджолъци ще показва пък тоя. Оня Пента'гона го сложиха, за да не им се пречи, а то взе, че всичкото паднало от клона си повярва.