Шиниъд О'Конър не искала да живее повече

Певицата обяви във Facebook, че е взела свръхдоза
17
 Шиниъд О'Конър не искала да живее повече
Снимка: архив, Ройтерс

Ирландската певица Шиниъд О'Конър вероятно е опитала да се самоубие вчера, ако се съди по съобщение във Facebook страницата й, в което тя казва, че е взела "свръхдоза" наркотици или медикаменти, предаде Франс прес.

В посланието си в социалната мрежа, чиято автентичност засега не е потвърдена, певицата изказва болката си, че вече няма отношения със семейството си поради "ужасна поредица от предателства".

"Взех свръхдоза", се добавя в съобщението, без да се уточнява дали става дума за наркотици или лекарства.

"Няма друг начин да получиш уважение. Не съм у дома, намирам се в хотел някъде в Ирландия, под друго име", пише още в съобщението.

Източник от ирландската полиция казал на АФП, че певицата е локализирана и е безопасност. Според местни медии 48-годишната певица е подложена на лечение. /БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: Шиниъд О Конър
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
3
 
! Отговори
55 преди 8 години
Ама недей тъй бе,чадо!
6
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
тая още когато беше на върха преди 20-тина години си беше куку. нищо ново. то из тия географски ширини е модерно да се самоубиват или от свръхдоза да си отиват певиците и певците.
5
2
 
4
 
! Отговори
razgradski pop преди 8 години
нищо ново...
4
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ех $идни, да беше и ти толкова мъж като шимела, да се нагълташ с отрова и да ни отървеш от присъствието си. Но не, ти си $трахлива и подла $у$умига и сплескан програмист
3
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо взимате страна и коментирате семейните и отношения като нищо не знаете за тях.Точно на махленска седянка приличат коментарите.
2
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Проблемът е, че когато започнеш да имаш пари всички близки смятат, че им дължиш нещо и парите вместо да ти направят живота по щастлив, го правят ад. Още по лошо е ако започнеш да даваш пари, защото тогава ще те нападнат, защо на този си дал толкова, а на другия повече или по малко!
1
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е и?