Бъдещата мисис Стейтъм се изнервя от известните

Роузи Хънтингтън-Уайтли говори за своя "нормален" живот
15 яну 2016 14:47, Теодора Драгоева
4
Бъдещата мисис Стейтъм се изнервя от известните
Снимка: GLAMOUR

Роузи Хънтингтън-Уайтли е едно от най-известните лица в модната индустрия, считана е за една от горещите жени в света, а освен това преди дни се сгоди за един от най-желаните екшън актьори – Джейсън Стейтъм.

Въпреки че половинката ѝ е холивудска звезда, красивата блондинка споделя, че се изнервя, когато се намира в компанията на известни личности.

В ново интервю за февруарския брой на списание Glamour, Великобритания, 28-годишната Роузи казва, че винаги е била наясно, че славата е временно понятие и че тя самата се има за едно обикновено момиче.

Хънтингтън-Уайтли е участвала в кампании за топ марки като Burberry и Victoria's Secret, но твърди, че никога не е планирала да гради кариера.

"Винаги съм била наясно, че моделската професия е до време, но е факт, че много модели от поколението преди мен превърнаха името си в марка."

Тя добавя: "Имало е много случаи в живота ми, когато съм искала да познавам по-добре Ел Макферсън, за да мога да вдигна телефона и да ѝ се обадя, за да ми разкрие тайната си!".

За живота си с Джейсън Стейтъм, блондинката разкрива: „Не бих казала, че той има много известни приятели, а и аз се изнервям около известни хора."

Говорейки за битови теми от ежедневието си с Джейсън тя казва: „Веднъж му казах, че хвърлянето на боклука е мъжка работа, а той ме контрира, че тогава гладенето е женска“.

Вижте снимките на Роузи за Glamour в галерията нa Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Една самоуверена и задоволена от мъжа си жена няма от какво да се изнервя. Джейсън, укроти младото агънце, иначе ще ти надене халката и скоро след това ще ти вземе голяма част от изкараните с много пот и каскади парици.
3
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Транспортера си е намерил кого да вози до седмото небе ?
2
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 1Като ти чета женския хумор, най-вероятно ти ще забременееш, а тези дватата не ги обсъждай - те са номер 1 , а ти - номер 1000000000000000000000000000000
1
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хм,значи той я е карал да хвърля ***,а тя него го е карала да глади!? Каква интересна двойка само! Кой ли ще забременее?