Мъж вкара в тиха война Елена Петрова и Луиза Григорова

Фаталният в тройката – режисьорът Мартин Макариев
19 яну 2016 18:56, Александър Попов
17
Мъж вкара в тиха война Елена Петрова и Луиза Григорова
Макариев, Луиза и Башар Рахал. Снимка: Булфото

В актьорската гилдия не е новина, ако някой мъж сменя една след друга свои колежки в леглото си и в повечето пъти това не е повод за драма за някоя от страните. Но случаят с двете известни красавици на родното кино и театър – Елена Петрова и Луиза Григорова, съпернички за сърцето на режисьора Мартин Макариев, се разви по различен сценарий. В разкритието на любовната сага бяха поставени на карта две семейства – на Елена и съпруга й, гръцкият бизнесмен Аристотелис Фотилас, с когото имат близнаци, и на Макариев и жена му Кремена, с която имат малък син, пише сп. "Story".

Фаталният режисьор и Елена Петрова бяха спипани от папараци преди няколко години, след което последва раздяла на актрисата със заможния й съпруг. Като естествено последствие и бюджетът й рязко намаля, независимо, че съпругът й остави апартамент, в който да отглежда двете им деца.

Връзката между двамата обаче така и не се разви с хепи енд. Макариев не се раздели със съпругата си, но пък си хвана нова любовница – Луиза. Което пък отприщи омраза между двете актриси, твърдят източници пред списанието.

Логично Луиза стана и главна героиня в проектите на Макариев. В момента двамата търсят чрез интернет платформа 1,9 млн. долара за реализирането на новия си филм - "Черни досиета", като главната роля е поверена на Григорова.

Това си е дежа вю за публиката, след като режисьорът действа по същия начин и с Елена Петрова. На нея бе поверена главната роля във филма "Вила роза", но двамата с Мартин криеха взаимоотношенията си. Цели три години, докато се появи следващата муза - Луиза.
 
С Луиза, както и с Елена, Мартин се запознава покрай сериала "Стъклен дом". Тогава обаче Григорова е все още гадже с Явор Бахаров и по нищо не личи, че двете красавици, които си партнират на снимачната площадка, някога ще се конкурират заради мъж.

Любовта на Макариев с Григорова обаче най-вероятно пламва покрай снимките на втория сезон на историческата драма "Дървото на живота" през 2013 г. - време, през което вероятно  режисьорът все още е бил с Елена Петрова.

Още един факт свидетелства, че Луиза е откраднала любовника на Елена под носа й – в актьорската гилдия се говори как, дълго време след като започва връзката си с Макариев, Григорова се притеснявала извънредно от Елена и ревнувала бясно гаджето си от нея. Ако отношенията между режисьора и Петрова бяха приключили сами поради изчерпване и след това той се беше хванал с Луиза, то едва ли Григорова би се побърквала, че той още храни чувства към екслюбимата си и може да се върне при нея. Явно бившият модел е водила битка  с Елена за сърцето на Макариев и в крайна сметка е успяла да й го отнеме.

Макар Луиза и Мартин да имат любовни отношения от 2013-а, те бяха хванати в крачка чак през април 2015-а, защото работеха заедно и фактът, че ги засичат заедно тук и там, бе подминаван от светските клюкари. Доказателството дойде от папарашко предаване, заснело как в столичен мол Мартин проявява няколко дребни, но недвусмислени жеста на интимност към актрисата.

"Не искам да обсъждам личния си живот. Никой няма право да се рови в него!", отсече тогава Луиза Григорова.

Но пък тя се постарала връзката й с Мартин да стане видна за съпругата му Кремена. И явно е успяла, защото не крие чувствата си към женения режисьор. Загатна ги през лятото, когато двамата бяха заедно на музикалния фестивал Spirit of Burgas, а в края на годината се появиха под ръка и на турнира Генерал в столичен клуб.

От лятото на 2015-а двойката живее заедно, а бившата жена на Макариев се отказа от фамилията му и върна моминското си име.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поздравявам Луиза за таланта и! Много ми напомня Уинона Райдър! Момиче с финес ,нямащо нищо общо с чалга- модела!!!!Пожелавам и много щастие и да гледа винаги напред!
10
0
 
33
 
! Отговори
Anon преди 8 години
... Защо изобщо прочетох тази публикация? Чувствам се оглупял и си искам обратно 3те минути от живота.
9
11
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тая пък Луиза какво толкова я броят за красавица.Адски безлична е в муцуната и на моменти даже бие на наркоманка, а в тяло е като 10 годишно момиченце.Ужасна е.Само някой некъпан наркоман или клошар би я харесал.
8
1
 
27
 
! Отговори
565 преди 8 години
В актьорските среди това е положението - всеки спи със всеки ...и така докато ги тресне сексуалната немощ :-) не че в други професионални среди не е оргия, ама не са интересни и известни и за тях не се пише....
7
1
 
34
 
! Отговори
Щорм преди 8 години
Баси скапаните курв***рски истории. Защо тия двете не си хванат и не си седят с добри мъже/момчета ами освирепяли1 от алчност драпат за режисьори и "гръцки бизнесмени" повдига ми се от такива жени с м***нталитен на пр0ститутки и връзки шугар дади и шугар бейби. Това все едно са някакви куртизанки които търсят най-платежоспособния господин който да ги издържа. Пак ще кажа п0вдига ми се от такива жени и истории! Гадост! Йък!
6
0
 
16
 
! Отговори
sdg преди 8 години
Съжалявам, че прочетох 2-та абзаца зор-заман.Заключение обаче постигнах - ураспии разни
5
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
имбицил до имбицила... местяяяя
4
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Платена статия, за да се вдига шум и да се рекламира филм, за да се намери спонсор. Това е!
3
0
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Въй, фаталният мъж - световно неизвестен режисьор със световно неизвестни филми и две некадърни урветини му се разкрачвали, за да вземат главната роля - новини от нашенския хайлайф. Боже, пази България!
2
2
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ей той този Макариев така като го гледам голям плейбой бре! Нищо че у физиономия мяза на гъ.за ми!
1
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само Башар Асад ...пардон Рахал съм чувал. Кои са останалите па.чи?