Дом за милиони: В имението на Кристина Агилера

Поп звездата е съседка с Чарли Шийн и Парис Хилтън
3
Дом за милиони: В имението на Кристина Агилера
Снимка: womenshealthmag.com

Преди три години Кристина Агилера си купи ново имение в Бевърли Хилс, Калифорния, за сумата от 10 милиона щатски долара.

Къщата е в средиземноморски стил и се намира в комплекса от затворен тип "Mulholland Estates", където живеят и други знаменитости като Чарли Шийн и Парис Хилтън.

В новата си фотосесия за списание Women’s Health, Кристина позира пред басейна в градината си, показвайки йога пози. Идеята на звездата е да покаже, че е върнала формата си след раждането на дъщеря си Съмър преди година и половина.

В интервюто за изданието, Агилера, която е майка на две деца, говори най-вече за това, че обществото подлага жените на огромен натиск, чрез очакванията си те да бъдат едновременно добри майки, да са успешни в професията си, да са добри домакини и съпруги и на всичкото отгоре – винаги да изглеждат невероятно и да са секси.

Попзвездата скоро ще издаде нов албум.

"Работя по него през последните няколко години, правя го бавно. Не искам той да е набързо скалъпен. Потопих се в този проект много сериозно и съм супер, супер развълнувана от неговата предстояща премиера", разказва Агилера.

А в нейният дом за милиони можете да надникнете тук
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: Кристина Агилера
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А-а, най-после разбрах откъде бай-ганьовските парвенюта от различен калибър и тип, са копирали типично демократичната идея и практика за "комплеси затворен тип". Чудесен пример за равен старт и шанс (всеки с равна възможност да краде и мошеничества, пък кой е по-пъргав ще успее). Ясно защо и бащата на нацията, мотайки глава, презрително нарича жилищата на 60 % от сънародниците си "панелките". И реве да ги "санира", за да заприличат на поредния му палат в Гърция, купен с президентската заплатка.
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И аз така си взех нова къща в Бусманци.