Оперираха от рак актьорът от "Последният самурай"

Кен Уатанабе отложи завръщането си на Бродуей
10 фев 2016 13:55, Петя Славова
3
Оперираха от рак актьорът от "Последният самурай"
Снимка: архив, Reuters
Актьорът Кен Уатанабе отложи завръщането си на Бродуей, след като разкри, че му е поставена диагноза рак на стомаха, съобщи Контактмюзик.
 
Звездата от филма "Генезис" дебютира на американската театрална сцена миналата година в нова постановка на мюзикъла "Кралят и аз". Предвиждаше се Уатанабе, получил номинация за "Оскар" за актьор в поддържаща роля за "Последният самурай", да се завърне в мюзикъла на Роджърс и Хамърстийн следващия месец.
 
Говорител на актьора обаче заяви, че Уатанабе се подложил на ендоскопска операция и в момента се възстановява в болница в Япония. "Искам да помоля за разбирането Ви, че стартът на превъплъщението ми на нюйоркска сцена ще бъде отложен за известно време", се казва в изявление на японския актьор, пише БТА.
 
Все още не е ясно кой ще го замени. От лятото м.г. ролята му бе изпълнена от Хосе Ляна и Хуун Лий, а звездата от сериала "Изгубени" Даниъл Дей Ким се готви да направи своя дебют на Бродуей в мюзикъла през месец май.
Уатанабе взе участие в постановка на "Кралят и аз" на сцената на "Ройъл Албърт хол" в Лондон през 2009 г

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
7
 
! Отговори
бмп преди 8 години
до 2 На твое място е бих се шегувал със сериозни неща!
2
3
 
5
 
! Отговори
до номер 1 преди 8 години
Да. Прав си, но е възможно и да са му направили фитоскокиална модулация на левия проративен пердокс. Ако са минали три месеца, тогава е на десния лоб ще има възпаление. Но е добър актьор наистина!
1
1
 
25
 
! Отговори
бмп преди 8 години
Изключителен актьор,дано се оправи по-бързо!Щом операцията е направена ендоскопски значи нещата са в началото и е минал с нещо от рода на аргон плазмена коагулация.Успех!