Кралски двор: Пипа вае фигура с екстремен спорт

Триатлон или ски – за нея няма проблем
29 мар 2016 15:13, Теодора Драгоева
4
Кралски двор: Пипа вае фигура с екстремен спорт
Снимка: Getty Images

Пипа Мидълтън стана известна най-вече като красивата и стройна сестра на херцогинята на Кеймбридж – Катрин Мидълтън. Преди няколко години тя зашемети всички с перфектната си физика, която демонстрира на сватбата на Кейт и Уилям.

Истината е, че Пипа е изключително атлетична натура, която прекарва голяма част от свободното си време в спортуване и то на високо, почти професионално ниво.

През юни 2015 г. тя участва в триатлона GE Blenheim, като първо тича 5 км, а после се състезава в дисциплините колоездене и плуване.

Освен това малката сестра на Кейт се състезава и в други спортни предизвикателства. През юни 2014 г. Пипа и брат ѝ Джеймс участваха в рали с мотори из цяла Америка, като изминаха 3 хиляди мили.

Повечето спортни начинания на Кейт имат филантропски компонент. Тя най-често се състезава в името на Британската фондация за сърдечни заболявания. Освен това Пипа е участвала в няколко благотворителни ски състезания като винаги показва впечатляващи резултати.

Вижте Пипа като спортистка в галерията тук
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: пипа мидълтън
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
Ловец на ваг..и преди 8 години
Добър женски екземпляр.
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Потресаващо! Първо беше задникът на Шерцингер, сега фигурата на пипнатата... Каква поредна медийна драма е тоя вестник...
1
1
 
5
 
! Отговори
мечти преди 8 години
Ах, да пипна пипааа ...