Анджелина Джоли умира от анорексия?

Съпругът й Брад Пит е бесен, заплашва я с развод
8 апр 2016 15:52, Екип на Tialoto.bg
74
Анджелина Джоли умира от анорексия?
Снимка: Reuters

Анджелина Джоли умира от анорексия, а съпругът ѝ Брад Пит е заплашил, че ще се разведе с нея, ако не се вземе в ръце. Поне така твърди таблоидът National Enquirer на най-новата си корица.

Според изданието теглото на Анджелина е спаднало до критичните 38 кг, което е много малко за височината ѝ от 165 см.

Актрисата отказвала да се храни и да се грижи за себе си. В момента за нея се грижат най-добрите специалисти, но все още не е ясно дали ще могат да ѝ помогнат.

Пит не е напускал болничното заведение и е плътно до съпругата си. Все още няма официално съобщение за състоянието на актрисата.

Брад Пит и Анджелина Джоли се събраха след снимките на "Мистър и мисис Смит". Двамата имат шест деца – три свои и три осиновени. Това са Мадокс (14), Пакс (12), Захара (11), Шайло (9) и 7-годишните близнаци Вивиан и Нокс.
Съвсем скоро стана ясно, че двойката е решила да си наеме дом във Великобритания, където да се установи да живее.

Още новини за звезди, четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
5
 
2
 
! Отговори
istina преди 8 години
TAZI IZCAKLENA AKTRISA NE Q SLUSHA GLAVATA OT GODINI !HOLIVUD DAVA ,NO POVECHE VZIMA !
48
1
 
14
 
! Отговори
jhdfbjuhsbuoh преди 8 години
Стига сте писали простотии, жената е болна.
47
1
 
15
 
! Отговори
а преди 8 години
Отстранява си млечните жлези и яйчниците, за да не развие рак и да не умре от това и да остави сами децата си. И изведнъж спира да се храни, което довежда до анорексия. Някак си е трудно да го повярвам. Ако има здравословен проблем, със сигурност е нещо, според мен, което не зависи от нея и волята й.
46
2
 
6
 
! Отговори
КСЕНОФОБ преди 8 години
А к'ви са осиновените деца? Мултикултура ли са?
45
1
 
4
 
! Отговори
мад преди 8 години
на номер 51 сигурно са й отнели мъжа и затова е толкова злобна хахаха
44
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Към 46 Тя от проклетия се е смалила ....!!!!
43
4
 
5
 
! Отговори
jhdfbjuhsbuoh преди 8 години
До ИстинатаМного съм ***. Ама хич не ми личи!!!
42
6
 
17
 
! Отговори
фифи преди 8 години
До ЖенаТя не се е женила и не е взела жената на никого.
41
29
 
15
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Не може да се жениш два пъти, да вземаш жената на женен мъж и просто така да ти се размине....все тая колко ти е голяма джуката или колко благородна го играеш...
40
13
 
40
 
! Отговори
Еми преди 8 години
Тази жена се раздаде за всякакви благородни каузи, това, че преживя стрес покрай операциите си, не трябва да омаловажава всичко, което е дала на света, и посланието, което е отправила към световните лидери! Нека проявим уважение към личността й! Тази болест е много коварна и се поражда от дълбока депресия и вътрешна несигурност.
39
6
 
20
 
! Отговори
Ани преди 8 години
Анджелина е висока 1.69, не 1.65. Проверявайте си източниците.
38
17
 
20
 
! Отговори
Жена преди 8 години
С колкото и деца да се обградиш, колко и органа да си махнеш, когато е болна и необичана душата ти..... ти си пътник. Дано поне знае къде отива.
37
23
 
38
 
! Отговори
:/ преди 8 години
Не вярвам.Едва ли ще умре.Всичко е театър за да се покаже на публиката колко се грижи за нелегалните имигранти без да се интересува за себе си.Понеже по едно време следях епизодите на тая бозава драма ще напомня че тая тъкмо да умире 5-6 пъти последните 10 години и изведнъж винаги се оправя.То не беше рак,преди тва имаше3 проблеми със сърцето преди тва нещо на черният дроб изобщо почти не остана жизненоважен орган дето уж има проблеми с него.Пунта мара нищо повече.
36
6
 
50
 
! Отговори
Тялото преди 8 години
Това обяснява и безумните й позиции за "бежанците". Не стига кръвната захар за мисловна дейност.
35
7
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Анджелина беше толкова свежа и апетитна мацка, не знам защо започна да слабее толкова.Измършавя, загуби си красотата и в момнета на нищо не прилича.
34
8
 
29
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 8 години
Заглавието е от 1 април.
33
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да я натъпчат с глюкоза и да стане като баба Цоцолана. Тогава ще се върти само около хладилника. Ще бъде истински американски тип жена.
32
4
 
39
 
! Отговори
me преди 8 години
Ако наистина е с анорексия, това вероятно се дължи на депресия след тежките операции. Това е болест, като всяко друго пристрастяване. В някакъв момент мозъкът ти просто отказва да работи нормално и започва да намира удовлетворение само и единствено в обекта на пристрастяване. Много трудно се излиза от тежките пристрастявания, така че ако новината е истина, и пожелавам да намери сила да се справи. И наистина, тази болест засяга съвсем обкновени момичета, престанете да говорите глупости!
31
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тя умира ,а той я плаши с развод?Страхотно заглавие.Дреме му на умиращия че го плашат.Надали има нещо по-страшно от смъртта.А това че е анорексичка означава че не е от вчера такава.Значи Брата е знаел или се е досещал.Да не се прави на ущипан!Сега пък я и плаши.С това няма да и се подибри състоянието и.
30
3
 
19
 
! Отговори
ВИКОДИН вече и в БГ преди 8 години
Много подвеждащо и хитро са измислили заглавието. Ако не прочетеш статията ще си помислиш че наистина умира жената. С такова заглавие няма как да се подмине тази статийка, колкото и да не е истина.