Мария Силвестър: Вдъхновяват ме жените, които мислят!

Вижте какво сподели актрисата за читателите нa Az-jenata.bg
15 апр 2016 17:00, Михаела Лазарова
14
Мария Силвестър: Вдъхновяват ме жените, които мислят!
Снимка: btv

Тя е една от най-атрактивните телевизионни водещи. Няма как да остане незабелязана и не само заради сините очи и усмивката си, но и заради цялата тази женственост, която притежава. Днес в рубриката на Az-jenata.bg "Тя звездата" споделяме един вълнуващ разговор с... Мария Силвестър.

Как се чувствате на сцената на "България търси талант" и защо приехте отново да водите формата?

Приех да водя този формат, защото е едно от любимите неща, които правя в телевизията, а и защото за мен е чест и удоволствие да бъда водеща на "България търси талант". Всеки път ми носи едно и също удовлетворение и защото много харесвам, когато хората изразяват себе си и аз присъствам на този много приятен момент. Така че хем изпитвам това вълнение с тях, хем да бъда водещ на "България търси талант".

Имате ли фаворит сред талантите и като цяло какво отличава тазгодишните участници от тези в предишните издания?

Всеки път участниците са много разнообразни и много различни, водени от желанието си да се докажат първо на себе си и след това на публиката, образно казано. Всички те или имат, или нямат талант, но въпросът е, че са на нашата сцена, за да разберат до каква степен това е вярно.

Всяка година талантите са много различни, но водени от едно и също желание – да открият този талант или да го покажат, развият в различна степен. Аз научавам страшно много от това, което виждам на сцената в тяхно лице и това ме обогатява, което много, много ме радва.

А дали имам любим талант или не, мисля че не е редно да се фиксирам само върху един. Накрая зрителите ще изберат кой е най-добрият, разбира се. Ако съм имала някого, към когото съм изпитала симпатии, съм натиснала златен бутон. Както и всеки от журито с идеята да изстрелят някой или група от хора по-напред.

Гледайки ви на малкия екран, виждаме много енергия и позитивизъм, които излъчвате. Няма съмнение, че влагате много емоции в работата си. Но как се справяте с тази динамика, емоциите на участниците?

Всичкото това минава през мен, разбира се и го преживявам заедно с тях. Отнема доста време, защото когато снимаме кастингите, това означава че цял ден си на крака и правиш това, което зрителите виждат.

Много е приятно, защото докато го върша, почти не усещам тази умора, емоционална, психическа и физическа. Когато се прибера тя дава своя резултат, но се спасявам от това с тотално изолиране.

Затварям се вкъщи с детето си и двете котки, слушаме хубава музика, гледаме любими филми. Вкъщи ми се случва обратното, голямо мълчание пада, докато не се балансират нещата.

Когато ви погледне човек вижда не само красота, но и женственост. Женствена ли е българката и как се постига това, а може би е качество, което се притежава?

Аз не мога да говоря от името на българките. Виждам много различни неща, на които се акцентира. Някои от тях са хубави, някои от тях не са. Аз не се възприемам като красавица, а като интересна жена.

Знам, че този процес протича отвътре навън, което ме радва. Когато процесът протича отвътре навън, виждаш красива, уверена и някак си осъзната жена. Когато процесът е отвън навътре е обратното. Всеки сам преценява посоката, в която ще развива сама по себе си.

Забележителни жени, които ви вдъхновяват?

В момента чета Айн Ранд, тя ме вдъхновява. Не мога да си представя как е било възможно да е писано това нещо преди години, сега се случват същите неща. Вдъхновяват ме жените, които мислят, които имат топки с извинение, да бъдат себе си.

Много често забелязвам, че това са жени, които рискуват да бъдат определяни от общественото мнение като някакви и да им бъдат слагани етикети. Но това е цената, която се плаща. Харесвам Цветана Манева, харесвам много български актриси и харесвам и много наблюдавам в момента Елена Телбис.

Харесвам жени, които мислят, които вдъхновяват не визуално, а с интелекта си. Това е най-важното.

Останалата част от интервюто може да прочетете в  Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
2
 
! Отговори
тя преди 8 години
Умна и красива!
9
0
 
1
 
! Отговори
аз преди 8 години
Би стояла добре в mature жанра някъде около 80-те години.
8
1
 
0
 
! Отговори
аз преди 8 години
Кукувица в ефир.
7
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мария е уникална - и хубава и забавна. Леко налудничевото й поведение винаги придава специално очарование на проектите, в които участва и винаги се забавлявам да я гледам.
6
4
 
4
 
! Отговори
Станислав преди 8 години
Много готина мацка!
5
1
 
0
 
! Отговори
аз2 преди 8 години
Ако искате да видите как се прави портрет с помощта на пишеща машина https://youtube/watch?v=OETDV2miZEM
4
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тази жена се държи отвратително надменно с участниците във формата "България търси талант". Изкуствената усмивка зад зле прикритото самочуствие показва не един комплекс. Не и е мястото там, селското стопанство по би и подхождало като поприще
3
3
 
9
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 8 години
Името съкратено от Мария Силвестър Сталоун ли е?
2
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само като я зърна тая и цялото ми вдъновение изчезва
1
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
хм, толкова думи хвърлени на вятъра