Какви са тайните козметични ритуали на звездите?

Вижте какво правят известните в името на красотата
Обновена: 16 апр 2016 18:58 | 16 апр 2016 18:58, Криси Табачка
12
Какви са тайните козметични ритуали на звездите?
Снимка: Reuters

В името на красотата! Това е едно често срещано убеждение, че странните съвети и тенденции, които следваме, се подчиняват на максимата "Целта оправдава средствата". Често в желанието си да бъдем красиви сме готови да направим буквално чудеса, само и само защото сме чули, че нещо работи и дава резултат.

Световноизвестните дами, които виждаме редовно по най-различни специални поводи да се разхождат с перфектни форми и визия върху червения килим далеч не правят изключение.

Те имат същата цел като всяка жена и са готови на всичко, за да владеят челните места на всякакви класации за красота и стил. Именно по тази причина селектирахме за вас най-странните убеждения на звездите от големия екран и музикалната сцена и техните меко казано нестандартни козметични ритуали.

1. Гуинет Полтроу – ужилвания от пчела

Гуинет Полтроу наскоро призна, че се подлага на ужилвания от пчела като стандартна козметична процедура. „Ужилвана съм от пчели. Тази терапия е на хиляди години и се казва апитерапия. Хората я използват, за да се отърват от възпаления и образуване на белези. Всъщност е доста невероятна, ако я проучите.“, сподели тя. Оказва се, че и Кейт Мидълтън е фен на този тип разкрасяване и често използва маски за лице от пчелна отрова с цел стягане на кожата.

2. Салма Хайек – авокадо

Позната като актрисата с най-красивата коса, Хайек често използва проста рецепта от домашния си хладилник – гуакамоле. „Всичко, което е мазно, всъщност е наистина добро за косата. Можете да нанесете гуакамоле в косата. Дори и без останалата част от продуктите, авокадото само по себе си също е добър вариант“, споделя тя.

3. Блейк Лайвли – майонеза

Актрисата може да се похвали с гъста и здрава коса, която поддържа не с какво да е, а с майонеза. Тя разкри, че поставя продукта върху долната половина на косата малко преди да я измие, за да може шампоанът да не изсуши краищата.

За тайните на Лейди Гага, Скарлет Йохансон, Хали Бери и Миранда Кер вижте тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
5
 
27
 
! Отговори
123 преди 8 години
И децата знаят какви са тайните козметични ритуали, клъцни-срежи, разбираш ли...
1
15
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Шарън Стоун в "Първичен Инстинкт"(1992-ра) на 34 години- Няма такава красавица! Най-добрата за всички времена+ това че има най- висок коефициент на интелигентност от всички актриси в Холивуд!Красота, чар+ интелигентност!