Коцето след дрога акцията: Не съм вдигнал бяло знаме!

Певецът се чуди дали да черпи конкуренцията
Обновена: 20 апр 2016 15:46 | 20 апр 2016 15:44, Александър Попов
21
Коцето след дрога акцията: Не съм вдигнал бяло знаме!
Снимка: Булфото

Фолкпевецът Константин не е сигурен дали зад полицейската акция в дискотеката му и обвиненията, че там се пласират наркотици, стоят нелоялни конкуренти, но ако е така, ефектът е обратен на очаквания.

Една от водещите новини през последните дни бе спецакцията на полицията в дискотека в Студентски град, при която бяха задържани управителя, служител и петима клиенти на заведението с обвиненията, че персоналът продава наркотици. Според разследващите схемата действа поне от няколко месеца, а в клуба има специална стая, пригодена за използване на скъпата дрога.

Още по темата

Един от собствениците на популярната дискотеката е фолкпевецът Константин, който също бе извикан на разпит в полицията. Той бе категоричен, че в заведението му не се продават наркотици и гарантира за невинността на персонала си.

Това е поредният инцидент в заведението на певеца за последните няколко месеца. През март младеж бе изхвърлен от охраната заради сбиване, който обвини телохранителите, че е бил бит от тях, заради което има черепно-мозъчна травма, глътнал си е езика и е изпаднал в кома. Впоследствие се оказа, че случаят е изкуствено раздухан, въпросният посетител на дискотеката е отказал да даде информация дали пробата му за наркотици е положителна и в крайна сметка е имал само цицина на глава, а от гълтането на езика е бил предкоматозно състояние.

Как се чувства певецът след разпитите?

"По принцип съм свикнал с медийните изяви, но този път е доста различно. Разбира се, че не се чувствам добре. Не може да петнят непрекъснато името ми, все пак имам деца и те гледат телевизия. Всички, които познават и мен, и моя съдружник, знаят, че сме хора на честа. Ако тези обвинения бяха истина, щяха първо нас да ни проснат на земята", разказва Константин пред сп. Story.

Той все още не знае дали е заговор от конкуренцията, или някаква много сериозна кампания срещу него.

Коцето признава, че прави с колегите си собствено разследване.

"Ситуацията е неприятна, но няма да успеят да ме сринат. Когато си убеден в правотата си, с чиста душа, няма как да те сринат. Колкото и пъти да сме имали възможност да реагираме малко по-остро, да нападнем и ние, аз винаги съм казвал на моя кум – нека ние се отнасяме с добро, и ще видиш, че нещата ще вървят много по-добре. Вярно, по-бавничко, ще ни се подиграват даже, но рано или късно истината излиза на бял свят и Господ те възнаграждава да живееш щастливо, усмихнато... Ако тръгна да правя мизерии на някого, как бих спал, как бих живял спокойно, как бих се усмихвал на жена ми? Само с добро се успява, колкото и нелепо да звучи на хората. Доброто е правилният път", категоричен е фолкпевецът.

Той признава, че се притеснява да не посегнат и на семейството му, но няма намерение да развява бялото знаме.

Съпругата му Надя също го подкрепя.

"Не съм притеснена за него, слава Богу, няма причина. Аз съм убедена в правотата му, а и той добре знае как да се справя в трудни моменти. Защитавам го и заемам неговата позиция. По-скоро съм притеснена за управителя на заведението, както всички други покрай мен", казва Надя пред списанието.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още по темата: константин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
9
 
! Отговори
П. Иванов преди 8 години
Кой е пък този - коце...
13
0
 
5
 
! Отговори
анонимна. преди 8 години
Коце кака от кога си чист като сълзица?!Стига се репчи. Видя ли колко се проваляш ?!Недей- имаш деца.
12
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какъв фолпевец е този чалгаропитек? Не сквернете българският фолклор. Виенето на долнопровни песньовки си е долнопробна чалга каквато е и чалготеката му.Видът му показва душевна нечистоплътност която се опитва да прикрие неуспешно с празни лицемерни фрази.А милата му женица просто е глупава.
11
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
чалга - наркотици - ето такива селски типове ... това върви в България ...
10
1
 
14
 
! Отговори
партиен член преди 8 години
Чалгата убива.бавно бавно...
9
4
 
21
 
! Отговори
Горан преди 8 години
Коце, ама ти хептен за шарани ни хвана! Никой няма да тръгне да ти прави акция, ако наистина няма за какво... Щял да черпи конкуренцията, ама че нагъл отгоре! Че се шмърка в твоята дискотека, а и не само и децата го знаят, знаеш го много добре и ти, ама какво друго да кажеш, нали... А, си си за затвора!
8
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бяло не, но бЕло. Разбрал е, че е важно в държавата да има магистрали, за да могат да се движат парите чрез тях.
7
2
 
18
 
! Отговори
Шмъркан преди 8 години
Тоя дрогант е за лице на Колумбия !
6
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Коце ,и ти шмъркаш,и децата го знаят.Няма нощно заведение в София където да не се шмърка.Лошото е че в твойто заведение се шмърка здраво ама много здраво и затова са те натопили твой конкуренти.А и ако подбивате цената хората с качулки пак ще дойдат.Съмнявам се че и не си плаштал там където трябва.
5
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Що бре Коце, да не би конкуренцията да има по-готини "ВИП тоалетни" от твоята !? Основната защитна теза на престъпниците в България е "Защо мене? И другите го правят" ! Егати държавата, егати хората!!!
4
2
 
24
 
! Отговори
кирил преди 8 години
Само като му видиш изцъкления поглед и може да си сигурен че шмърка.
3
2
 
35
 
! Отговори
камен преди 8 години
Никой не ти вярва!!
2
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
........този имал деца.....а тези които тровиш не са ли деца на някого.......те дано ти платят...
1
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Наркоман!!!!