Продуцентите на Жана готови да й окажат помощ

"Вирджиния Рекърдс" с официална позиция за скандала
20 апр 2016 18:12, Красимир Ангелов
48
Продуцентите на Жана готови да й окажат помощ
Снимка: Булфото

Продуцентите на Жана Бергендорф от "Вирджиния Рекърдс" излязоха с официална позиция във връзка със скандала, в който се замеси певицита. Както е известно, изпълнителката стана участник в катастрофа снощи в София, а по данни на полицията тя е употребила кокаин и е седнала зад волана.

Още по темата
"Във връзка с появилата се в медийното пространство информация за участие на Жана Бергендорф в леко пътно транспортно произшествие и уличаването й в употреба на вещества, забранени от закона на Република България, бихме могли да заявим следното:  В качеството си на продуцент и мениджър на Жана Бергендорф, компанията "Вирджиния Рекърдс" има отношение към поведението на изпълнителката единствено във връзка с професионалните й ангажименти по смисъла на сключения с нея договор и не е в състояние да влияе на изборите в личния й живот", се чете в позицията на продуцентите.

"Ако твърденията, че Жана Бергендорф е била под влияние на вещества, забранени от закона на Република България, по време на пътен инцидент, в който е била участник, се потвърдят официално по съответния предвиден за това ред, "Вирджиния Рекърдс" в качеството си на мениджър на Жана Бергендорф ще положи усилия в посока на това да й бъде оказана специализирана помощ и подкрепа за успешно справяне с проблема, какъвто и да е той", се чете в изявлението на "Вирджиния Рекърдс" до медиите.

Този следобед Жана Бергендорф бе освободена от столичното Първо РПУ срещу подписка след провинението си. Прокуратурата й е повдигнала обвинение за шофиране след употреба на наркотици.  По това обвинение певицата може да отнесе от 1 до 3 години затвор и глоба от 500 до 1500 лева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още по темата: арестЖана Бергендорф
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
12
 
3
 
! Отговори
Аз преди 8 години
За милиони няма закони - за кокошка няма прошка.... На тая нищо няма да и направят, щото са я давали по телевизията и много хора я смятат за самурай....
30
8
 
4
 
! Отговори
Хофман преди 8 години
Идиотизмът надви над интелектуалното. Света успя да издигне в култ най долното и жалко. Колкото по квадратен си в главата, толкова по ярко свети звездата на славата над квадрата наречен глава
29
12
 
4
 
! Отговори
Як Траверс преди 8 години
Хахаха
28
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То добре, че искате да помогнете, ама за целта трябва и тя да иска. Не можеш да спасяваш човек, който не желае да бъде спасен.
27
16
 
13
 
! Отговори
Ооо преди 8 години
"Браво " на продуцентите-давате най лошия пример!Дано и вашите деца утре да се друсат като тази!И ще изглеждат вероятно като това недоразумение!
26
12
 
10
 
! Отговори
Вуте преди 8 години
Така е у БГто колко по-ненормален си толко по-популярен си, пълен срив на ценностната система.
25
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Помащта е в дози предполагам? 30 евро ин дъ нос!
24
12
 
20
 
! Отговори
cc преди 8 години
Друснала се ОК... Да си се трепе самичка както си знае. Ама защо на колата бе моме? Пари за такси ли нямаше или си голяма раута и тебе закон не те лови
23
16
 
7
 
! Отговори
@@@ преди 8 години
Tazi normalna li e?
22
18
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като за начало да и окажат подкрепа да се вкара в нормален външен вид! Психическата и нестабилност явно ще е завинаги на тази дрОгарка!
21
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
гарбидж
20
19
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Отврат тraверса!
19
19
 
27
 
! Отговори
ined преди 8 години
Туй нещо от кой пол е?
18
20
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
АРЕ СПРЕТЕ СЕ БЕ! ДНЕС 3-ТА СТАТИЯ ЗА НЯКАКВА УФЦЪ ЗА КОЯТО ДОРИ НА РОДНАТА Й МАЙКА НЕ Й ПУКА МНОГО МНОГО! "НОВИНАРСКИ САЙТ" - ПАРОДИЯ
17
18
 
20
 
! Отговори
До 15 преди 8 години
Моля?! Пример на децата...хаха ... Жана може само и единствено да пее -нищо друго . Грозна наркоманка с циркаджийски вкус и глупав поглед 8)
16
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво! Това е позиция на социално отговорен работодател, работодател който се грижи и интересува от това какво се случва с човешкият ресурс. Който е развил някакъв вид зависимост, има спешна нужда от специализирана помощ. Да сте чули например за строителна фирма която да осигури лечение на алкохолизма на Киро кофражиста ? Няма и да чуете,просто го гонят ако се издъни,а той отива беззъб и пиян на следващия строеж. И така докато умре от цироза.
15
18
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тва от наркомана Коцето ли го купи бе,кифло надрусана.Тази не трябва да я пускат повече по радиа и телевизии.Какъв пример си на децата които те гледат и слушат?
14
17
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сите пропаднали урви у бегето са на почит у сороските медии и ни ги натрисат по цял ден :-)
13
24
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Я всички да се поспрат малко - като изключим този незначителен инцидент, Жана винаги е била добър човек и прекрасен пример за всички млади.Със сигурност е по-добре да приличат на нея, отколкото на разни селски алкохолици с анцузи "Адебас".
12
19
 
21
 
! Отговори
Главен Редактор преди 8 години
Ама какво ни занимавате с тая? От далече й личи че е наркоманка. Аз дори се чудя какво толкова я лансирате, звезда била и не знам си каква. Тая си е жива наркоманка, какво ни занимавате с нея?