Жана била адекватна в деня на катастрофата

Неадекватен човек не би звънял на адвоката си 4 пъти
21 апр 2016 10:14, Александър Попов
67
Жана била адекватна в деня на катастрофата
Жана напусна ареста с усмивка. Снимка: Булфото

Адвокатът на Жана Бергендорф Стефан Атанасов защити клиентката си и заяви, че се е чул с нея във вечерта на катастрофата.

Както ви информирахме, певицата предизвика лек инцидент на пътя във вторник, а полицаите установиха с тест, че е употребила кокаин преди да седне зад волана.

Още по темата

"Във вторник вечерта говорих с Жана Бергендорф по телефона. Тя беше абсолютно адекватна и нормална. Неадекватен човек няма да звъни 4 пъти на адвоката си, ще прави други неща", коментира Атанасов в ефира на Нова тв.

Той обясни какво точно се е случило във вторник в центъра на столицата.

"Кола, която се е движила пред колата на Жана е спряла рязко на пешеходна пътека на улица "Раковски". Жана не е успяла да спре и двата автомобила са се ударили. Очевидно другият участник в катастрофата я е разпознал и е решил да викне полицията. За мен е пълна загадка защо се вика полицията за толкова леко ПТП", обясни Атанасов.

Адвокатът потвърди, че Жана е отказала да даде кръвна проба, но според нея полицаите са я подвели като са й казали, че и двата теста са задължителни, а те не са.

В сряда певицата напусна ареста, но се сдоби с обвинение заради това, че е шофирала след употреба на наркотично вещество. Тя вече е дала кръвна проба и до два дни се чакат резултатите.

"Производството е бързо и ще приключи до една седмица", обясни адвокатът на певицата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
14
 
! Отговори
cat преди 8 години
Звъни, звъни..Като усеща накъде отиват нещата ще звъни и 44 пъти.Понякога се чудя адвокатите страх от Господа нямат ли или и на това се кълнат като завършват?!
57
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
с маската на самурай, шмръкнала съм кока май...остави ме, полицай, моята лудост няма край...новият хит на жанчето...
56
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ами омъжена и разведена в швеция за местен, после я наритали и се прибрала и си мисли, че може да я кара както там е карала - да минава метър, щото пее и прави други работи :)
55
12
 
5
 
! Отговори
аз преди 8 години
Пранга развратна!
54
11
 
10
 
! Отговори
mdaa преди 8 години
Жана била адекватна.Нищо, не и се сърдете. На всеки се случва.
53
12
 
6
 
! Отговори
айде стига де преди 8 години
стига с тоя *** да ни занимавате, да се друга като иска и да си умира, нейн проблем, овца
52
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
съвсем честно, на тази ѝ чувам името за втори път в живота си. И никога не съм я чувал да пее. Но като я гледам се мисли направо за световна звезда. Има нужда от приземяване.
51
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тая записа 2-3 песни и от там се почна, скандали, домашно насилие, наркотици, катастрофи... да се чуди човек дали е известна като певица или заради поредната си изцепка.
50
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не знам защо, но тази ми напомни за Ейми Удхаус и за това колко "адекватна" беше тя като се надруса. Все пак и пожелавам да не свърши по същия начин.
49
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако това да се обадиш на някого 4 пъти за едно и също нещо се брои за адекватност... явно аз съм неадекватна защото като се обадя на някого за нещо се разбираме още от 1 път.Тая е била толкова отнесена, че адвокатът 4 пъти сигурно и е обяснил едно и също и пак не е сигурно, че го е разбрала.
48
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Каквато и да е катастрофата, употребата на наркотици и шофирането са две несъвместими неща! Да не говорим, че изобщо употребата на наркотици е извън закона. Така, че и да нямаше инцидент пак можеха да я закопчаят за употреба на кокаин. И е ясно защо другият човек е викнал полиция, не заради самия инцидент, а защото е видял колко неадекватно се е държала и е било ясно, че или е друсана или пияна.
47
8
 
10
 
! Отговори
30 февруари преди 8 години
От написаното да разбираме ли, че през повече от дните е неадекватна?
46
12
 
30
 
! Отговори
Карате преди 8 години
Не мога да разбера защо една надрусана *** се допуска до автомобил и до улиците, където са нашите деца. И то вече втори път я хващат насмъркана и нищо. Тази е по опасна от цунами.
45
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да се държиш адекватно не е управдание за това че си шофирал след употреба на наркотици.Ако ще и задачи от вишата математика да ми реши това че е карала след употреба на наркотици и наказуемо и трябва да бъде наказана още повече че се води за някаква обществена личност и влияе на малките деца които и подражават наказанието трябва да е максимално!
44
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ало журналистите какво става с Ким? На последно време нищо не се чува.
43
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Звъняла на адвоката си 4 пъти, понеже не го е разбрала какво и казва първите 3 пъти - адекватна работа :) :) :)
42
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Звъняла 4 пъти на адвоката си. Значи е била адекватна. Аз съм на 66 години и НИКОГА не съм звънил на адвокат. Това означава ли че целия ми живот е бил неадекватен? Простотиите на адвокатите вече чупят ***.
41
12
 
20
 
! Отговори
Лисан преди 8 години
Защо още ни занимават с тая надрусана пaчa?Това политика на сайта ли е, да се обръща внимание на наркоманите?
40
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"За мен е пълна загадка защо се вика полицията за толкова леко ПТП"Браво на човека, че въпреки че става дума за известна личност, се е обадил на полицията. За щастие никой не е пострадал, но можеше да е много зле. Това нещо няма място на пътя. Да се разследва!
39
12
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Стига сте ни занимавали с този гарбич, бе!Кой се интересува от ***-траvesтити!