Младата актриса Лорина Камбурова ще води "Кралете на леда"

Започна строежа на ледената пързалка за шоуто
21 апр 2016 14:00, Красимир Ангелов
3
Младата актриса Лорина Камбурова ще води "Кралете на леда"
Снимка: Key Events

Изгряващата звезда Лорина Камбурова ще води шоуто "Кралете на леда", което ще събере най-добрите фигуристи от цял свят тази събота в Арена Армеец. 24-годишната актриса е позната на публиката от малкия екран като Лия от сериала "Връзки", а освен това е модел и музикант.

Заедно със свой колега основава акустичния дует Rossen&Lorina, който има все повече почитатели от клубната сцена в София, Варна, Пловдив, Велико Търново, Шумен. Лорина завършва НАТФИЗ в класа на Здравко Митов, участва в редица постановки и филми, и печели всички със своята непринуденост и заразителна усмивка.

Същевременно започнаха да пристигат и участниците в уникалното шоу. Носителят на Грами Едвин Мартон вече се наслаждава на слънчева София, а първи от спортистите се очакват Аделина Сотникова и Джони Уиър.

Световният шампион Хавиер Фернандес ще кацне у нас в петък, като преди това ще има среща с краля и кралицата на Испания. По-рано през седмицата първият в света за тази и миналата година беше награден лично от кмета на родния си град Мадрид с медал за заслуги.

От сряда започна строежът на ледената пързалка, като се очаква тя да е готова за първите репетиции в петък вечер.

Организаторите молят всички посетители да са по местата си в "Арена Армеец" не по-късно от 19:30 ч., тъй като спектакълът ще започне точно в 20:00 ч. Билети за "Кралете на леда" все още могат да бъдат закупени на цени от 65 до 130 лв.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До кога ще рекламирате пияния залян руски убиец Стависки!!?!?!?!?
1
6
 
3
 
! Отговори
Жокера е Наркоман преди 7 години
Па кво ме интересува?!!