Вдъхновяващите красавици: Секси и след 60

Те имат личен стил, водят здравословен начин на живот, остаряват елегантно
29 апр 2016 21:54, Теодора Драгоева
69
Вдъхновяващите красавици: Секси и след 60
Ким Бейсинджър е на 62 години; Снимка: Interview

Съвременните хора са обсебени от красотата на младостта, а в същото време от година на година много известни дами ни доказват, че жена на всяка възраст може да се чувства секси, стига да има самочувствие.

В шоубизнеса е пълно с жени, които са прехвърлили 60-те, но продължават да изглеждат блестящо. Те имат личен стил, изглеждат щастливи, водят здравословен начин на живот, остаряват елегантно, приемат недостатъците си и излъчват сила и позитивна енергия.

Мерил Стрийп неотдавна говори пред студентите на университета в Индиана, призовавайки младите жени да ценят своята уникалност.

„Момичетата прекарват твърде много време да мислят за това колко килограма тежат, а има по-добри неща, към които могат да насочат мисълта си. Те трябва да разберат в какво се различават от другите. Трябва да осъзнаят, че техните странности, са тяхната сила. Всеки се опитва да изглежда по определен начин, а всъщност хората, които изглеждат различно са тези, които правят впечатление“, казва Мерил.

Така че следващия път, когато почувствате пристъп на ниско самочувствие, просто не забравяйте, че съвършенството се надценява, както казва Мерил Стрийп.

Вижте кои са най-вдъхновяващите известни жени над 60 години в галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
2
 
! Отговори
Нарфолк преди 7 години
Дърта, ама ще смаже пърта!
37
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мерил Стрийп е дърта, ама със сигурност е по-красива от Жена и става.
36
0
 
2
 
! Отговори
мнение преди 7 години
Мерил Стрийп е краива жена. Има нещо по-специално в нея.Някакъв скрит чар, дори сексапил бих го нарекъл.Или поне аз я виждам така.
35
0
 
0
 
! Отговори
МЪЖ преди 7 години
Жено, това, което се опитваш уж благородно да правиш е същото като да отрежеш лапи на коте, НЕкадърница!
34
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Староста е превилегия която не всеки получава!
33
1
 
3
 
! Отговори
dp преди 7 години
34, че е хуабво хубаво е - и никак не е все тая.Битката никой не я е спечелил - всички умираме - но хич не ми е без значение дали ще съмактивен и независим до последно или ще се гърча в агония и в тежест - ако има кой да иска да му тежа - с години (то и с дни ще ми дойде вповече).Т.е. битката със смъртта няма да я спечели никой от нас, но битката със старостта - да остане активен и да не деградира (поне умствено) до последно може да бъде удържана, ако и да е по-лесно да се вегетира.
32
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хубаво е човек да има тонус и да се опитва да прави нещо срещу предварително изгубената битка със страростта. Но колкото и хубаво да остаряваш, все си е тая....
31
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 29Не богохулствай в навечерието на светлия християнски празник заради някаква си жена.
30
1
 
1
 
! Отговори
Жена преди 7 години
27, това, което се опитваш уж благородно да правиш е същото като да отрежеш лапи на коте, НЕкадърник!
29
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво на дамите!!! Повечето от тях, разбира се, са ползвали съвременните козметични интервенции, но по-важното е, че искат да бъдат красиви и да се чувстват добре в кожата си. Това е ключът!!!!
28
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 48И теб мога да уважа. Нищо че си се написал мъж. То се вижда че си Жена.
27
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лапи на животинки не режа, Коза. Само отказвам самозабравили се форумни герои от прекомерни изяви. Ти малко се беше поразпищолила.
26
3
 
4
 
! Отговори
65 преди 7 години
Съгласна съм само със това,че някои остаряват със стил и елегантно.Но колко са секси може да каже само и единствено техните мъже,което е абсолютно лично.Ние ги познаваме от киното и списанията,а и повечето снимки са много преди 60-те им години.Тази статия е абсолютно излишна и глупава.Истината е че нищо не състарява човека така както годините.Старостта е много неприятна,но много,много желана.Дядо ми казваше:белият свят е много мил!
25
1
 
3
 
! Отговори
Марлов преди 7 години
Нямам нищо против секса - където му е мястото икогато му е времето.
24
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има красиви (да - красиви) и привлекателни жени и на възраст. Не бива да е подхожда с предубеждение. Все пак - те предлагат и искат да получават нещо (много) повече от секс.
23
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Готини баби, ама баби....
22
10
 
5
 
! Отговори
БХг преди 7 години
дърти еврейки-крокодили. бе, как можв да кажете за една баба, чв е секси, е освен ако нв е шведка от бг на 30 гтдини!
21
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
..където ти е съдено да се сринеп и да изчезенш"Богомил Райнов!И когато има такава концепция за живота Чандлър с такиова чувство за хумор- ( в случая черно), ела ми се обади!
20
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цялата природа е така устроена, че да крие от живите същества голямата истина. Да, природата милосърдно крие истината за голямото безсмислие на битието, но сума ти *** между хората упорстват на всяка цена да стигнат до истината и сами се навират в катастрофата. Защото има ли нещо по-страшно от мига, когато осъзнаеш, че всичките ти старания на този свят са лишени от смисъл, и всичките ти успехи са лишени от смисъл, и цялото ти съществуване е лишено от смисъл, и доколкото все още си жив, ти просто се люшкаш между безсмислието на живота и безпределната пропаст на нищото, където ти е съдено д
19
0
 
0
 
! Отговори
dp преди 7 години
34, ми тя отдавна спи явно бе, а и май днес не е била в настроение за кавги като гледам.