Део като баща: У дома витае една магия!

Мариана е търпелива, истински терминатор, горд е таткото
20
Део като баща: У дома витае една магия!
Снимка: Facebook

Део присъства на раждането на сина си Борислав, нещо, което не всеки бъдещ баща може и иска да издържи. За жената до себе си - Мариана, твърди, че е истински терминатор.

"Болките й почнаха към 5 през нощта. Отидохме веднага в клиниката. През цялото време се държахме за ръцете", връща спомените към раждането Део.

Още по темата

Дали по този начин той успокоява Мариана, или тя него, не е ясно, но след като двамата, отново заедно, отиват в родилна зала, бебето проплаква.

"Бях застанал над главата на Мариана и видях как малкото се ражда. Не съм се напивал оттогава, а се чувствам като пиян, все едно не стъпвам на земята, а ходя 15 сантиметра над нея – описва преживяването пред сп. Story гордият татко. - Марианчето роди без нито една упойка, има много висок праг на болка, смела е, търпелива е, абсолютен терминатор - не спира да хвали половинката си Део, както не спира и да се удивлява: "Огромен респект към всички майки. Ние, мъжете, сме едни глупаци, не знам къде сме точно, какви сме...за какво сме – нямам представа".

Няма представа и защо хората се карат и кога свършва онова чистото, детското, невинното и на негово място се настанява омразата и лошотията - „Може би, когато в нас проговори егото и започне да ни управлява".

Дават му името Борислав, защото им харесва, а иначе майката на Део се казва Бойка и на нея също като дете й викали Бобче.

"Бебчо беше в доста добра форма, не много смачкан, да не кажа, че изобщо не беше сбръчкан. Роди се 3200 гр.", не крие радостта си водещият.

Първите нощи, откакто и тримата са у дома, минават спокойно.

"Борислав не се буди, спи си. На кърма е, защото и двамата с Мариана държим на естествените неща", разказва щастливият татко.

"Може би хората сега ще се засмеят, но въздухът вкъщи се промени. Няма такава радост, това е магия. Влизайки при бебето, все едно стъпвам в храм, всичко е чисто. Умълчавам се, като пред Бог, и съм благодарен на съдбата, че ме дари с това щастие", допълва Део.

А мечтите му за Борислав?

"Това времето ще покаже – казва Део. - Да е жив и здрав. Сърфист и сноубордист със сигурност ще го направя, пък другото – каквото си избере, както аз съм експериментирал като дете. А и той е огнено бебе – зодия Овен, с асцендент Лъв, със сигурност ще има свой път и собствени желания, които нито аз, нито Мариана ще спираме. Тези неща в децата трябва да се уважават и поощряват".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още по темата: део
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Део почти го бях отписал, щото мина четирсетака, ама се усетил човека. Евала!
8
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вместо да се *** като некоя кифла, да Фаща мацката и да прави още три.. нема кво да ми се превзема.. храмове, ангели и песнопения.. ;)
7
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това като американския сериал модерно семейство .......
6
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много сте злобни! Толкова хубаво си е споделил човекът радостта. Ами късно му се получи, много е чакано и е щастлив- ай удавете го в злъчка! Нищо, то се връща най- много на най- злобните.
5
6
 
31
 
! Отговори
Жена преди 7 години
Уникално добра и чиста душа е Део. Радвам се, че е щастлив.
4
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не разбрах от какъв зор ни занимавате с тия двамата и всичката тази боза, която сте наляли тука?!?Кой се интересува от всичко това, а и какво толкова е станало, че толкова зор си давате?Чисто жълто издание стана тоя Днес БГ!Платени статии и безогледна антируска пропаганда, глупости от Тялото БГ и всякакъв род друга помия наливате тука...
3
19
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Део присъствал на раждането. Нормално брат, когато не си бил при зачеването редно е да се отчетеш някъде
2
18
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най после народа може да спи спокойно . Великите заслужили българи като някакъв си Део и жена му родиха бебе . Кралското бебе в Великобритания пасти да яде , нашето е на по известни и заслужели родители към благоденствието на хората в България . Хвала на такЪви ................ не знам какви .
1
2
 
41
 
! Отговори
късмет преди 7 години
Да са живи и здрави!