Дъщерите на топ държавниците

Те са известни единствено заради бащите си
6 май 2016 17:36, Петя Славова
4
Дъщерите на топ държавниците
Снимка: Reuters

Те са красиви, стилни. Имат възможност да сложат света в краката си, но добре знаят, че медиите следят всяка тяхна крачка, тъй като бащите им управляват държави. Вижте някои от тях.

Малия и Саша Обама

Те все още са първите деца на САЩ. Забранено им е да ползват социалните сайтове, следи се всяка тяхна крачка. Момичетата скоро ще се простят с детството – Малия е на 17, а Саша на 14 години и всички са вперили поглед как ще продължи бъдещето им. Сестрите учат в частното училище Sidwell Friends във Вашингтон, окръг Колумбия. Съвсем скоро стана ясно и, че голямата дъщеря на Барак и Мишел Обама ще следва в Харвард през 2017 г.
През 2015 г. The New York Post нарече Малия „икона по стил“. Тя стана обект на внимание на модните журналисти и фен-блогърите. На нея бе посветен цял блог – Malia Obama Is Gorgeous, в който често се публикуват публични фотоси на девойката. Все още нищо не се знае за отношенията на Малия и Саша с противоположния пол.
През 2014 г. девойките влязоха в листата на най-влиятелните подрастващи в света, като си разделиха четвъртото място в списъка.

Гулнара Каримова

Тя е детето на президента на Узбекистан Ислам Каримов. На 43 години е, а по-малката ѝ сестра – Лола – известна с филантропията си, е на 39. Затова пък Гулнара бе считана за наследник на баща си и бъдещ президент на страната, но през 2013 г. взаимоотношенията между двамата се влошават и тя се отдалечава от политиката.
В момента се занимава с дизайн, а също става известна като певица с псевдоним Googoosha. Друг известен факт за нея е, че през 1991 г. се омъжва за американския гражданин Мансур Максуди, но десет години по-късно бракът им се разпада. Въпросът за правата над двете им деца се превръща в световен скандал. Все пак американският съд ги присъжда на майката.

Още по темата четете в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На боце рудата как стана извессна?
2
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз съм Фен на Иванка ТРЪМП
1
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мария Путина пък с какво е известна