Ева Лонгория се омъжва след броени дни

Актрисата ще сключи третия си брак в Акапулко този уикенд
19 май 2016 16:37, Теодора Драгоева
4
Ева Лонгория се омъжва след броени дни
Снимка: splashnews.com

Ева Лонгория и годеникът ѝ Хосе Бастон ще се женят този уикенд в Мексико и по-точно в Акапулко, пише списание US Weekly.

Двойката обяви годежа си през декември, след романтично пътуване до Дубай, на което Хосе подари огромен пръстен с рубин на Ева. Очаква се влюбените да сключат брак пред около 100 души – приятели и членове на семействата им.

41-годишната актриса и 47-годишният медиен магнат започнаха връзката си през ноември 2013 г. За бъдещия младоженец се знае, че е разведен и че има три деца.

Лонгория има също два неуспешни брака зад гърба си, но няма наследници. Сексапилната брюнетка е била омъжена за актьора Тайлър Кристофър и за звездата на NBA Тони Паркър.

Неотдавна тя каза в интервю, че иска "голяма, луда мексиканска сватба". Тя призна още, че с Хосе се наричат помежду си "съпруг и съпруга" от известно време, тъй като вече се чувстват женени.

Бастон е президент на Grupo Televisa – най-голямата медийна компания в Латинска Америка.

Булчинската рокля на Ева ще е на дизайнерката Виктория Бекъм, която ще бъде сред гостите със съпруга си Дейвид. Освен това на сватбата ще присъстват Кейти Пери, Пенелопе Крус, Рики Мартин и Марио Лопес.

Още новини за звезди четете в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
до 1 преди 7 години
влязох да напиша същото :))))))