Зад портите на имението на Адел

Надникнете в покоите на суперзвездата
21 май 2016 19:29, Екип на Tialoto.bg
4
Зад портите на имението на Адел
Снимка: curbed.com

Във времето, когато световноизвестната Адел взе „Оскар за оригинална песен“ през 2011 г., албумът ѝ „21“ се разпродаде в общ тираж от 10 млн. копия. Този успех напълни банковата сметка на певицата, донасяйки ѝ по приблизително 62 000 долара на ден, съобщава изданието curbed.com.

Разполагайки с всички тези пари, Адел решава да си купи нов дом. Спира се на един прекрасен имот в английската провинция Съсекс.

Сградата е двуетажна, има просторни ателиета под покривите и разполага с градини, чиято обща площ е 101 декара. Горе-долу колкото парка на Националния дворец на културата в София.

Имението на Адел има 10 спални, 10 бани, вътрешен и външен басейн, тенискорт, площадка за хеликоптер и чисто нова кухня, в която даже бе снимано кулинарното предаване „60 минути“.

Един поглед от огромната градина на английската поп певица е достатъчен, за да видим екстериора на имението ѝ за чудо и приказ. То е строено в съвременен ретро стил, с характерните за британските сгради декоративни тухли по външните стени. Домът е разпределен в централна част и две крила встрани. Централният вход напомня царския дворец „Врана“, пред който е изградена арка, която да пази пристигащите гости от дъжд или силно слънце. В общ план червената къща напомня за аристократизма на английските благородници.

Точно това откриваме и в антрето, където ни посреща една тежка дървена стълба, чийто парапети са изваяни с декоративни резби от длетото на умел майстор. Веднага може да забележим класическата комбинация камък, дърво и кожа, която е така търсена сред почитателите на класния винтидж.

Антрето се явява „гара разпределителна“ – на всяка стена има врата, която ви отвежда към следващата магична стая. А срещу стълбата елегантно стои мраморна камина, на която Адел може да се наслаждава от кожено кресло. Певицата категорично има вкус!

Въпреки че преходът към кухнята ѝ е малко грубоват – от винтидж, рязко в съвременен стил? Кулинарният кът съблюдава организацията на последния интериорен писък – минималистичен стил, семплост и оригиналност. Може би очевидната липса на празни пространства е факт поради снимките на кулинарното предаване, но кой знае?

А трапезарията, какъв разкош! Маса и столове от масив за 12 души, камина, дървена ламперия и червен килим. Адел определено има афинитет към миналото, ако съдим по тази сложна съвкупност от портрети и вехти мебели.
Нейната всекидневна е по-свежа, боядисана в светли тонове. Стените са разчупени с гипсови орнаменти и ниши с рафтове. Впечатление прави присъствието на мебели във френски стил. Това са една масичка и два скрина от махагон. С изненада откриваме, че поп звездата не си пада по пищното рококо, което е любимо на куп известни личности.

Имението на Адел е оборудвано с места за развлечение. Освен басейните, корта и градините, вътре има и билярдна зала, в която откриваме маса за снукър. Стените са облицовани от горе до долу с махагонова ламперия, а подовата настилка е от блестящ паркет, нареден в ромбовидни фигури. Нека бъде винтидж!

Вижте имението на Адел в галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: къщаАделпокои
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ми, светът е широк и спасение дебне отвсякъде. Кой дал, дал, кой взел... ми...Това е от милионите харесвачи и разбирачи на такава "музика". Явно голяма част от хората по света са музикални инвалиди.
3
3
 
8
 
! Отговори
грух преди 7 години
грух!
2
5
 
9
 
! Отговори
Айде пак преди 7 години
еврейска реклама
1
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този коментар е само за минуси!Аз пък си живея на 65 кв.м. панелка с най-страхотната жена на света!Айде цъкайте минуси.