Дом за милиони: В покоите на Зак Ефрон

Холивудският секссимвол живее сред алуминий и стъкло
Обновена: 28 май 2016 19:21 | 28 май 2016 19:21, Екип на Tialoto.bg
3
Дом за милиони: В покоите на Зак Ефрон
Снимка: latimes.com

Преди 10 години Зак Ефрон бе обявен за най-просперираща млада звезда. По това време той натрупа солидни авоари в банковата си сметка, позволяващи му да си купи това уникално жилище в Холивуд Хилс.

По хумористично стечение на обстоятелствата, звездата от „Хайскул мюзикъл“ живее в дом, който е бил проектиран за учебна база на школо по изкуства и архитектура. Сградата е едноетажна, строена е през 1947 г. и основните ѝ материали са алуминий, бетон, стъкло и саморазливна замазка. Вътре има две спални, две бани и 225 кв. м жилищна площ. Градината също не е за изпускане, има и басейн.

Къщата на Зак напомня салон за експозиция на маркови автомобили. Структурата ѝ е повече от проста – един полегнал паралелепипед с огромна стъклена витрина. А наоколо всичко е зелено.

С влизането ни вътре разбираме, че това си е цяла една галерия на съвременното изкуство. Актьорът определено има отношение към многообразието на изкуството. Във всички стаи се наблюдава причудлива еклектика, която съблюдава дори времеви рамки – от минало към настояще (но повече съвремие). Къщата-галерия е с еднообразен интериор: стените бели, подът сив, а таванът от ламарина, нагъната в хармоника.

Всекидневната на Зак прилича на зимна градина. Това е така вероятно поради наличието на тези огромни подвижни витрини, които с един тласък разкриват гледката към прекрасния му двор. Под ламаринения покрив откриваме дизайнерски мебели: прекрасно канапе от лен, а мястото пред него си поделят отново модерното и романтичното – телевизорът и камината. Встрани пък е трапезата, комбинация от масив и стомана.

Въпреки че любимата му напитка е прясното мляко, известният секссимвол определено обича да готви. Неговата кухня е разработка с материали, последен писък на интериорния дизайн. В общ план тя е пригодена предимно за бързо хранене. Снабдена е с професионален ресторантьорски грил с газови котлони и плоча. А съвсем близо до кулинарния кът е лятната градина, в която Зак събира приятелите си.

Спалнята на Зак е показна за характера му – мистериозна, задушена с черно непробиваемо перде. Любопитните елементи в нея са декорациите и най-вече металната пластика над леглото му, която олицетворява дявола. Вдясно пък медитира Буда, отляво кактус.

Стаята за гости е една от най-интересните. В нея са комбинирани съвременен и индустриален стил, като за първия говорят най-много мебелите. Те представят една перфектна композиция за гостна. Но естетиката бива извъртяна, когато сякаш от космоса се строполяват два съвършени къса скала. Вероятно са табуретки.

Вижте дома на холивудската звезда в галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: градинаБудазак ефрон
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Еб**ти лукса с ламаринения покрив... Това на снимката е проява на лош вкус, който не може да се купи с пари...
2
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е, то хубавите неща с пари стават. Не знам дали са лесни пари, но вероятно не са и пари изкарани с миньорски труд.
1
4
 
3
 
! Отговори
някой преди 7 години
Харесва ми.Стилна, изчистена, елегантна, с много пространство.Браво!Къща с много вкус и стил.Завиждам му, не в лошия смисъл на думата.