Албена Михова: Правя големи грешки в любовта

Не останаха мъже в България, смята актрисата
25 юли 2016 19:10, Петя Славова
31
Албена Михова: Правя големи грешки в любовта
Снимка: Булфото

„Винаги съм се питала останаха ли мъже в България. Вече няма такива, за каквито мечтаят жените. Това сподели актрисата Албена Михова пред bTV.

Tя обясни, че не чака принц, а обикновен човек, но да има чувство за хумор, да я приема каквато е и да умее да прощава.

Актрисата призна, че мимолетни са били миговете, в които някой я е карал да се чувства специална и разказа, че винаги се отдава на една връзка, но понякога прибързва с това. „Правя големи грешки в любовта“, заяви още Михова, но уточни, че не преживява мъчително разделите.

Единственият мъж, който ѝ дава опора е синът ѝ. „Той е всичко за мен“. Според нея, момчето ѝ е много уравновесено, вълнува се с нея, утешава я. Не пуши, не пие, много е свестен. „Много добре знам, че той преживя много покрай моите връзки. – сподели още Албена – Той много страдаше, когато не се разбирах с моите партньори. Някои не приеха него“. Покрай това е получил и дерматит.

Михова обясни, че прави същите грешки като нея – влюбчив е и е тръгнал по нейните стъпки, искайки да става актьор.
Тя изрази съжалението си, че невинаги режисьорите ѝ дават роли, с които да покаже потенциала си. Тежи ѝ, че няма роля, с която да покани хора да я гледат.

Все пак се намират участия, в които тя успява да покаже какво може. През август ще е из летните театри, където играе в „Изневери в повече“. В постановката си партнира с Христо Гърбов.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая, ако иска да си намери мъж, трябва да започне да се държи като жена. Имам приятелка, която е пълничка и мустачки има. Дори е грозновата. Но е вървежна. Веднъж един приятел ме попита дали е свободна. И ми стана любопитно какво й харесва. Думите му бяха "Нормална жена е". Да, говори тихо, не се натрапва, обикновено носи дълги поли или панталони, но е винаги с чисти и семпли дрехи. Образована е и добре печели, което се оказа важно за мъжете.
21
2
 
2
 
! Отговори
ГъдьоГъдевСъчмалиев преди 7 години
Този вампир убива либидото.После се чуди, че не били останали мъже.Пфу!
20
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Коя е тая?
19
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За пръв път чувам за тази. Потърсих в нета - на 40 години е, а се държи сякаш е на 20.
18
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Албена може да и дам една роля да голапа до дъно.После друга да го мери с двете педи и така докато разбере че има мъже .А това че споделя със сина си е прави много проста и обременяваща детето к -чка.Бачите на Албена явно са много и тя е ненаситна .Позната картинка от поп- фолка . Майка с дете мрази мъжете пък е с високо дигнатикрака ! Глория,Анелия,Десислава и други ромки .
17
20
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая освен че е бездарна актриса, ами е и досадна. Непрекъснато реве и се оплаква от нещо. Сега пък мъжете и виновни. Ами като се хваща само с 10-15 години по-малки от нея какво очаква? Много ясно , че такава връзка е от ден до пладне
16
16
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Може да е права - да се огледа сред "мигрантите" от Близкия изток и Африка, може да намери подходящ за себе си. Пък и както са загоряли със сигурност ще я оценят и уважат. По един път поне.
15
13
 
14
 
! Отговори
трезв преди 7 години
На снимката, на деколтето на фланелката си, нещо повърнато ли има, или само се е заляла!?
14
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ем, по-лесно е да кажеш няма мъже/жени и да удариш едно... две, три, пет, отколкото да си погледнеш снимката, живота, себе си и да кажеш: аз не ставам. За да заприличам що годе, трябва яка работа. Ама май и съм изтървал/а влака. Но пък нищо усилията не се губят за следващия живот. Изобщо, любовта, щастието искат ръст, а ръстът иска усилия, достатъчни.На онези, които им върви в този живот, в миналите животи са проявили скромност, постоянство... не са подценявали решаващите моменти... Тези, които
13
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каквото и да се случва в личния й живот, г-жа АМ държи непременно да бъдем осведомени за него. Комедия!
12
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Беше време ,когато нещата бяха истински !Сега е по-вероятно да уцелиш тотото ,,отколкото да си намериш жена !Откъсани и заблудени състезателки -колкото си искаш !И ,освн че са Изключително Прости,бе ползуват и огледало!!
11
11
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Такива като Албенчето рискуват завинаги да си живеят сами, щото много им знаят балалайките.Бих се прежалил с нея веднъж, обаче цял живот с такова кречетало, не.
10
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какъв е тоя динозавър
9
4
 
40
 
! Отговори
Гошу преди 7 години
Ами няма, защото мъжете станаха като жените. Жените се еманципираха, искат си свободата, а не да са домакини. Да вадят колкото мъжете и да излизат с приятелки в петък и събота вечер, точно като мъжете. Даже вече и футбол гледат. Ако са сами, си търсят тъпкач за временно, а не за постоянна връзка. Е тогава какво очакват от мъжете? Да са като дядо й ли? Да са верни и отдадени моногамни изкопаеми, а те да надуват бузи по заведеният с коктейли и да си търсят забавленията.
8
12
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За тази хубавица няма да има мъже никъде
7
14
 
22
 
! Отговори
Joko преди 7 години
"Не останаха мъже в България, смята актрисата..... " Като я гледам, тази съвесем е изперкала....
6
14
 
18
 
! Отговори
уф... преди 7 години
Неизвестна ми е тази, но помня, че преди няколко години срещнах името й и ПАК с такава "изкривена физиономия, пак се ОПЛАКВАШЕ от любов и партньори.И затова пиша: не става интересна, а ОТБЛЪСКВА.Гледай си детето( ама е късно вече..) и какво спечели като СМЕНЯШЕ партньори?Запитай се.Щеше да имаш прекрасни спомени от съвместния живот с детето си..А ти си го разболяля.Отвратително.
5
11
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много симпатична, весела, сърдечна. Дано да е щастлива занапред, защото заслужава.
4
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Положението с жените е същото !Трагедия !Демографията се срина тотално !!
3
5
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Масово се нароиха жени, които въобще не знаят какво искат. Нещо като епидемия е по женския пол. Само претенции, само простотии.