Продава се: Бижуто на Чарли Шийн в Бевърли Хилс

Разгледайте луксозното имение на актьора
27 юли 2016 15:44, Екип на Tialoto.bg
7
Продава се: Бижуто на Чарли Шийн в Бевърли Хилс
Снимка: variety.com

В рамките на последната година звездата от "Двама мъже и половина" обяви за продан втори имот. Две от трите му превъзходни имения вече са в чужди ръце. А преди развода си с Брук Мюлер и скандала с абревиатура СПИН, Чарли продаде арабската си къща в Лос Анджелис.

Преди два дни стана ясно, че чудната жълта къща на Шийн в Бевърли Хилс предстои да отлети от имотното му състояние. Нотариалният акт обаче ще струва на ценителите „скромните” 5,415 милиона долара.

Сумата е значително завишена предвид цената, която Чарли е платил през 2012 г. Тогава комедийният актьор сключва сделка за 4,8 милиона долара с предишния собственик, милиардера Том Горес.

Изглежда Чарли опитва да събере пари, с които да плаща скъпото си лечение, възлизащо на 25 хиляди в "зелено" месечно. Да не забравяме и издръжката на бившата му съпруга Брук и двете им дъщери Сам и Лола.

Резиденцията в жълто, която американските имотни експерти обрисуват като „уютна и приветлива къща в испански стил”, разполага с 5 спални и 5 бани. Общата жилищна площ на двуетажната постройка е около 616 кв. м.

Първият етаж посреща с кичозно фоайе, всекидневна като в будистки храм, официална трапезария и любопитна кухня.

На втория етаж са спалните, повечето бани и личният кабинет на Чарли. В подземието има кино салон и машинно отделение за водните филтри и глезотиите в басейна.

Отвън ще откриете още градинска кухня, адски много зеленина, детска площадка...

Вижте дома на актьора в галерията тук

Подготви: Александър Градинаров

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: Чарли Шийн
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
MMM преди 7 години
5,415 милиона..... Градинаров, знаете ли какво означава това, което сте написали?
5
1
 
1
 
! Отговори
Минко 47г. ерген преди 7 години
Няма да си я купя, ако ще за 100 000 д я дава. Защото навсякъде е нацвъкано с бял прашец и спер.*** и мирише на спинозни футки.
4
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
намерете най скъпата къща в бояна в известните сайтове за имоти и ще видите че е по скъпа от този имот абсурдно е ахахха .Но какво ли разбирам аз къде е Бояна къде е бевърли хилс с някакви си звизди мизди друго си е бояна със септичните ями селяните и дупките !
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
разгледах галерията. амииии....безвкусно си е,ама нали са богати,могат да си позволяват кич. ей така,за глезотия. всъщност,полюлеите му- много скромнички,та чак сиромашки. виж,полюлея на баневи,дето го показаха - един квадрат,колкото целия таван,и целият от кристал ! майко милаааа....
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Продавам гарсониера на тавана запазена, че нещо съм го закъсал. Има озеленяване и баня. Тоалетната може да се използва. Ваната става за плуване, но само за малки деца. Боядисана е в жълто. Почти съм я докарал до пълен ремонт, само трябва да се сменят дограмата и вратите и да се пребоядиса.
1
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бат Чарли се наживя за 50 години, както и Майк Тайсън...всичко са виждали и преживели в този живот. Ей така се живее..."По-добре 1 година като лъв , отколкото 100 като овца!"