Тейлър Суифт си ляга до "Задник" №1

Том Хидълстън получи титлата, заради гореща сцена в сериал
27 юли 2016 22:47, Петя Славова
4
Тейлър Суифт си ляга до "Задник" №1
Актьорът Том Хидълстън с приятелката си - певицата Тейлър Суифт. Снимка: архив, Reuters

Американската певица Тейлър Суифт се оказва голяма късметлийка, щом стана ясно, че възлюбеният й - актьорът Том Хидълстън, е собственик на най-сексапилните задни части сред известните британски мъже, пише в. "Дейли мирър".

Тридесет и пет годишният Хидълстън се окичи с титлата Задни части на годината благодарение на гореща сцена в криминалния сериал "Нощният мениджър". Звездата е смятан и за актьора, който ще изиграе следващия Джеймс Бонд.

На второ място е класиран актьорът Джейми Дорнан, прочул се с ролята си във филма "Петдесет нюанса сиво" по едноименния еротичен бестселър на писателката Е Л Джеймс.

Трети е тенисистът Анди Мъри, пише БТА.Челната петица на британците с най-сексапилни задни части се допълва от актьорите Идрис Елба и Брадли Уолш.

При дамите титлата е присъдена на звездата на телевизионния сериал "Холиоукс" Дженифър Меткалф. След нея се нареждат Рейчъл Райли, Холи Уилоуби, Ола Джордан и Аманда Холдън.

Носителите на титлата Задни части на годината при мъжете и жените са определени чрез гласуване на сайта на своеобразната надпревара, в което за периода между юли 2015 г. и юли 2016 г. са подадени над 10 000 вота.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като нямат в главата нищо за претегляне си мерят зад.ниц.ите! Скапани кравари!
2
0
 
12
 
! Отговори
Калвинчо преди 7 години
Само до преди два месеца, ама цяяяла година всички медии обясняваха за космическата любов на тази с Калвин Харис, а сега изведнъж забравихте. И какво се оказа - че тази си е проста к**ва, като всички останали в днешния побъркан свят. Спрете да промивате мозъците на тийновете, защото после не е нужно да се чудите, защо се колят с брадви по улиците. Ама то и на вас акъла ви е на такова ниво.
1
5
 
8
 
! Отговори
Хенде Хох преди 7 години
Ако Анализирама статията в Дълбочина,няма как да не се запитаме кой спи до рАдан кЪнефф?!?!