Кристен Стюарт влюбена отново в Алисия

Актрисата споделя за възходите и паденията в живота й
30 юли 2016 11:15, Петя Славова
9
Кристен Стюарт влюбена отново в Алисия
С Робърт Патинсън. Снимка: архив, Reuters

Тя стана известна като приятелката на Робърт Патинсън след като двамата си партнираха във вампирската сага „Здрач“.

След като му изневери с режисьора на „Снежанка и ловецът“ Рупърт Сандърс, те се събираха и разделяха, до окончателния им срив в отношенията им.

Това със сигурност подейства на Кристен Стюарт и тя престана да говори за личния си живот. Сега пред британското Еlle актрисата споделя за радостите във всекидневието си от връзката с Алисия Каргайл. С личната си асистентка звездата бе около година. После се разделиха, а Стюарт започна да излиза с френската певица Соко. На фестивала в Кан обаче тя се появи отново с Алисия.

„Мисля, че точно сега съм наистина влюбена в приятелката ми“, изгука звездата – „Ние сме се разделяли на няколко пъти, но сме намирали начин да бъдем отново заедно. Най-накрая мога да чувствам отново“, сподели още тя.

Кирстен не се свени да каже, че отново се радва на усещането за откритост, благодарение на тази своя връзка – нещо, което не е чувствала от времето, когато е била с Робърт Патинсън.

„Когато се срещах с мъже, криех нещата, които правих, защото всичко лично усещах като тривиално, а това не ми харесва“, каза тя за модното издание.

По думите ѝ, в подобни връзки тя се е превърнала в герой, поставен в смешен комикс. Затова пък, откакто е срещнала Алисия, животът ѝ е по-щастлив.

Звездата от „Здрач“ проговори и за безпокойството, което е изпитвала. В интервюто тя разказва за борбата си с него и за многото периоди на стрес и раздори. Имала е и пристъпи на паника. „Буквално имах болки в стомаха“, разказва тя.

След толкова дълги периоди на възходи и падения, Стюарт вярва, че сега ѝ предстоят положителни неща в живота. „Надявам се всичко, което се случва около мен да е за добро“, казва тя пред списанието.

Вижте актрисата в галерията на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 3 не то се баркаш това е мъж
4
1
 
1
 
! Отговори
Айде ся преди 7 години
Била такава, била онакава, иначе как ще я харесваме ние, по-богатите и красиви мъже. Виж как постоянно беше намръщена, поне има кой да я оближе цялата сега и пак може да се такова с вампира си от серила здрач.
3
3
 
23
 
! Отговори
1 преди 7 години
Сега е модерно да си обратен. Ако ходиш в правият път, имаш семейство, деца и не изневеряваш значи нещо не ти е наред!
2
0
 
17
 
! Отговори
преди 7 години
Едно е сигурно- и за мъже и жени има отвратителен вкус .
1
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
с две думи , станала ле*бос