Съботен бис: Плеймейтки и певици се разхвърляха...

Падна ли един от малкото естествени бюстове в попфолка?
30 юли 2016 21:00, Александър Попов
20

Ще отиде ли в историята "дупето Кардашиян"? Снимка: Дейли мейл

Лято е, жега е и седмичният ни обзор ще бъде доста горещ. Част от звездите са по плажовете, свалят дрехи и задръжки, други си продължават по старата традици с малки скандалчета или провокативни снимки да привлекат вниманието към себе си.

В разрез с традициите ще започнем с една международна вест, за която сме сигурни, че ще получи широк отзвук сред известните с известността си родни старлетки. Ким Кардашиян, символът на голямата задница, се стопи до неузнаваемите 54 кг. С диета тя свалила 32 килограма, а какво от пищността й е останало не ни се иска да виждаме на гол кадър.

Въпросът сега е дали закръглените родни дами се оправдаваха, че следваха тенденцията "Кардашияново дупе", ще се подложат и те на диета.

Продължаваме с една тъжна вест. Един от последните естествени бюстове в попфолка май е паднал жертва в неравната борба със силикона. Райна се похвали с кадър от почивка, на който пазвата и е доста наедряла. Гордостта на Сандански дълги години се кълнеше, че няма да ляга под ножа, но чашката й на сутиена някак си не отговаря на познатото. Може пък да е някакъв женски трик? Експертите да кажат, че д-р Енчев си мълчи...

Една епоха в българската естрада - Кристина Димитрова, пък се похвали, че е няма да се предаде на по-младите си колежки.

"Днес е изключително трудно да бъдеш на гребена на вълната, да се бориш с монопола в българския музикален бизнес, да се състезаваш с младите изпълнители. Но аз се боря. Нужни са голяма сила, упоритост, самоувереност и инат, какъвто притежавам в излишък. В мой плюс е също, че съм съвременен човек, вписвам се в днешната епоха и наистина харесвам модерните неща", заяви тя. Няма как да отречем, че е в крак с времето. Доказа го и дуетът й с титулованата от някои като модел Катрин Вачева. Тяхната песен "Изолатор" си е новатор за популярната ни музика и затвърждава тенденцията, че плеймейтките не са само ескорт на богатите, а имат и заложби в пеенето. Явно Орлин Горанов не е толкова съвременен изпълнител за разлика от Вачева. "Певица", която стана известна като боксова жертва на второразряден футболист и незнайно как попаднала сред звездите на Big Brother.

Фолкпевицата Роксана пък смело върви по стъпките на кака си Софи Маринова. Софка се залюби с Гринго в чужбина и въпреки жалейките, че е била пребивана от него, двамата възродиха страстта си. Роксана пък се разведе, след като съпругът й се е упражнявал боксовите умения. И откри любовта в Белгия. От първи поглед, като Александър е с 5 години по-млад от нея.

"Ако в живота ми не се бе появил Сашко, сигурно щях да съм изпаднала в някаква дупка. Независимо, че винаги съм се смятала за силна жена, явно ми е трябвал човек като него, който ме кара да се усмихвам", доволна е Роксана. Двамата вече са татуирали имената си на ръцете, певицата го дари с конче пони, което било негова детска мечта.

100 Кила пък реши да напомни за себе си и нападна Криско, че е лъжец и плагиат.

"Усещам завист всеки ден, дори от някои от споменатите – Шамара, Спенс и др. 90% от рапърите на сцената тотално ме имитират. Дали ще е с песен, дали ще е с начина на обличане", заяви в интервю певецът.

"Аз създадох Криско, Криско го има заради мен. В един момент видях много лоша черта в него – лъже. Казах му, че ако ме излъже, ще го пречукам. В крайна сметка той ме излъга и после се удари в една врата", разкрива Килата.

Освен, че го е поступал, 100 Кила допълни, че Криско е и плагиат. "Неговата част от "Ела и си вземи" е вторият куплет на "Свивам, свивам", смята той.

"Това, че повечето хора ме мислят за циганин, рапър, зле образован, всъщност много ми помага. Амбицира ме и ме кара да изненадвам хората около себе си с възможностите си", скромен е Килата.

Неговата мишена Криско пък хвърли в размисли многобройните си последователи в социалната мрежа като публикува любопитен статус: "Идва нова ера!". И ние се зачудихме каква е тази ера и единодушно стигнахме до извода, че певецът визира сътрудничеството си с Галена. Според слуховете фолкзвездата е платила 10 бона за песен от рапъра, който се кълнеше, че с лекия жанр няма допирни точки.

Минаваме към по-еротичната тематика. Естествено с Николета, която по всичко личи и през следващия сезон ще се изявява като тв водеща. Но пък през летните месеци не пропуска да се разпише с десетки голи кадри от родните плажове. За съжаление без Роналдо, нали легендата е такава. БГ мамите са я взели на прицел най-вече заради факта, че има дъщеря и голите фотоси не кореспондират с факта, че е и майка. Някои са по-крайни и я съветват вместо в силикон, екстеншъни, фалшиви нокти и гримьори да инвестира в психолог. Но мамите да си гледат форума, защото без тези снимки Лозанова ще залезе и няма да има за кого да се пише. Нали така се хвалят плеймейтките - светът се върти само около тях.

Някаква фолкпевица Адриана пък въобще не се церемони. Разбрахме, че имала записана песен "Дреме ми на пеперудката" и явно се присъединихме към роднинския й кръг, който знае този факт. Но пък Адриана си има за цел да става известна и пуска из социалните мрежи снимки, както майка я е родила.

Не е изненадващо, че и Мис Силикон 2015 Габриела Попова разходи творението на нечий хирург сред вълните. Според запознати люлеещата се гръд е в рамките на 830 кубика.

Смятаният за бъдещ политик Слави Трифонов пък извади нова песен- "Бягай". Нито ред за нея като качество, нито ред за режисьорския замисъл на Кирил Киров. Защото видеото е пълно с голи и опипващи се девойки. И ако има сюжет едва ли някой го е забелязал сред сцените, които леко напомнят на нискобюджетен порно филм. И сред зърна и прашки - вампирът Гъмзата. Истинско изкуство, което ще ни държи влага поне до следващата събота.

А вие можете да разгледате в галерията и още звезди като Камелия, Русата Златка, Глория и Ася Капчикова, които държаха да ни покажат в каква физическа и плажна форма са.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Такива с лопата да ги ринеш, няма читави.
12
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази рубрика по-добре я кръстете "Алманах на отпадъка"
11
0
 
12
 
! Отговори
Клоуна От Цирка преди 7 години
Мари , Николето , ти вече вместо да дървиш , те вече на хората им спада от теб ! Засрами се ***! Ей! #koFro
10
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тъз Николета малко страшна в лицето е станала, особено на първата снимка.
9
0
 
16
 
! Отговори
Кирил Софийски преди 7 години
За това ли така се размириса ?!?!
8
0
 
6
 
! Отговори
Питащ преди 7 години
Защо си ми изтрил мнението бе, шашкънин неграмотен? Ай сиктер, ***!
7
0
 
12
 
! Отговори
Сп???нс преди 7 години
Прочетох новината за уговореното посещение на библиотеката от агитките на два футболни отбора и съботният бис ми се видя съвсем в реда на нещата.
6
2
 
11
 
! Отговори
ким, гага,м.рши преди 7 години
Как нищо не им се случва на те3и същества 3астрашаващи жените по цялата планета. Те и феми9нистките, които сеят ужас и опастност за всички жени и момичета.Да бъдеш майка е свято, да дадеш живот/благословено от Господ Бог,а те 3апокитиха всичко в прахта,унижиха жената като символ на живота.Това е страшно.Жените по света са се разтреперали, те3и гордо си разтикват тел.1есата с изтекъл срок на годност, лъжат хората, че това им е нужнонека3ват кой ги финансира и 3ащо нищо неим се е случило досега
5
3
 
23
 
! Отговори
Я преди 7 години
това травестити ли са на сн. 3 ?
4
4
 
28
 
! Отговори
Неа преди 7 години
Плеймейтки и певици , а 100 кила и Криско... Те към кои са ?
3
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кои са тези?
2
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
и кво.
1
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Срам ме е да си призная, ама не разпознавам никой от снимките. Като прочета имената после, ги знам - поне част от тях. Явно живея под камък.