Джей Ло би шута на младичкия си танцьор

Звездата и Каспър Смарт вече не са заедно
25 авг 2016 10:22, Александър Попов
10
Джей Ло би шута на младичкия си танцьор
Снимка: Reuters

Дженифър Лопес и Каспър Смарт вече не са тандем, съобщава People.

Засега не са ясни причините за раздялата на певицата и 29-годишния танцьор, но според източници на изданието шалтерът е бил дръпнат от Джей Ло.

Любопитното е, че според TMZ, от обкръжението на Каспър отричат на любовта между двамата да е сложена точка, докато тези около Лопес са категорични, че този път всичко е свършило.

Бурната връзка на 47-годишната певица с младия танцьор започна през 2011 г. Те се разделяха и през 2014 г. и 2015 г., но се сдобряваха.

Близък на певицата твърди пред сп. "Пийпъл", че Джеинфър Лопес не се вижда с Каспър от няколко седмици. Раздялата е минала без драми. Те са в добри отношения, но връзката им е приключила.

"Те ще останат приятели и ще продължат да се виждат, но вече не са заедно - каза неназованият източник пред сп. "Пийпъл". - Всичко мина съвсем приятелски".

Представители на Дженифър Лопес и Каспър Смарт не са коментирали новината.

Връзката на Дженифър Лопес с Каспър Смарт започна само няколко месеца след като тя и Марк Антъни обявиха раздялата си през лятото на 2011 г. след 7-годишен брак. Разводът на двамата певци беше оформен през 2014 г. Марк Антъни беше третият съпруг на Дженифър Лопес. Преди него тя беше омъжена за кратко за танцьора Крис Джъд и за сервитьора Оджани Ноа. Певицата е имала връзки също с рап магната Шон "Диди" Кумс и с актьора Бен Афлек.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 3Много харесвам такива "разбирачи"!Завистта е много коварно чувство. Удря най-вече ужасяащо комплесирани същества, които на базата на малко попрочетени книги - популярна психология, най вече, вадят непоклатими изводи относно живота, здравето, развитието, любовния живот, зъбния статус и пр. на непознати.Приятелски съвет - Лекувайте се!
6
0
 
8
 
! Отговори
krisko преди 7 години
ех горката тя направи 100-150 милиона за последните 10 годинки сега ще си купи едно по младичко момченце ще го употреби за няколко месеца и после друго и така.който си има милиончета така прави
5
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
debelio zadnik izeda si4ko. i rezultata e: kasi kraka, malka glava i zlobni tok4eta
4
2
 
13
 
! Отговори
У преди 7 години
Не мога да се съглася с "напоследък", все пак със *** си проби преди 20 години и още я храни, интересно е как успя да се задържи толкова, без никаква градация във визия/песни/представяне, за мен ще си остане мистерия колкото е и Ким Кардашиян.
3
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На снимката - изстъпления на жена, навлизаща в климактериум. Напоследък сценичните й изяви и клиповете й са все такива. Следващата фаза е да се кротне и изведнъж да стане пуританка. Тоя филм сме го гледали, природата в действие.
2
2
 
6
 
! Отговори
пишман-чобан преди 7 години
Мноо готино гааазе...ей сега вече ше ми излезе късмета! Направо ше уцеля джакпота в живота - 110% минимум!
1
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как може това дебело нещо да го вади на показ.