Плаж, море... Летните емоции на родните красавици

Вижте любопитни кадри от морските им почивки
27 авг 2016 11:40, Криси Табачка
16
Плаж, море... Летните емоции на родните красавици
Златка Райкова, Снимка: Instagram

Летните почивки са дългоочаквани не само от нас, но и от родните знаменитости в модния и музикалния бранш.

Някъде там, между многобройните ангажименти за фотосесии и участия, плеймейтки и певици отделят малко време и за себе си, заминавайки на морски релакс.

Разбира се, верни на себе си, те затрупват личните си профили в Instagram с мнгобройни кадри във всякакви пози и с най-различни бански костюми, даващи възможност да ги огледаме от всички ъгли и да разберем всички подробности за почивката им.

Плажните тела на родните знаменитости очевидно са плод на строги хранителни режими и тренировки, а какво по-хубаво от това да покажеш на всички резултатите.

Прегледахме морските приключения на Златка Райкова, Златка Димитрова, Ася Капчикова, Глория, Камелия и други, събрахме най-доброто и днес ви го представяме.

Можете да видите как изглеждат българските плеймейтки и певици по бански в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: морезвездипочивка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Златка е отврат, а и всички останали са зле. Няма нищо истинско в тях. Всяка една жена като я тунинговаш ще добие този вид.
4
0
 
25
 
! Отговори
Нищо не знам преди 7 години
Цитат...Някъде там, между многобройните ангажименти за фотосесии и участия....Ох, добре че намериха време. Иначе щяхме да чувстваме една празнина в душата си. Свалям им шапка за намерено време - кой знае колко време е нужно за половин кило лой по лицето и пр.
3
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ужас
2
0
 
13
 
! Отговори
Xxxx2 преди 7 години
Нищо особенно!
1
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По правилно е заглавието да бъде .... Летните емоции на родните мутантки.Не виждам нищо хубаво в използването на толкова много силикон ,ботокс ,хиалурон и какво ли още не.Това че голяма част от мъжете са с гладки мозъци ги харесват не значи че всички сме като тях.