Лиса Мари Пресли може да загуби децата си, заради алкохолизъм

Дъщерята на Елвис в борба за попечителство
30 авг 2016 22:19, Теодора Драгоева
8
Лиса Мари Пресли може да загуби децата си, заради алкохолизъм
Снимка: splashnews.com

Лиса Мари Пресли е изправена пред опустошителна двойна загуба. Възможно е дъщерята на покойния Крал на рок музиката Елвис да изгуби попечителството на своите дъщери - близначки.

В момента отчужденият, четвърти съпруг на Лиса Мари - Майкъл Локууд, я съди, искайки да ѝ отнеме 7-годишните момиченца Харпър и Финли.

Много е възможно Майкъл да получи децата, тъй като стана известно, че Лиса Мари страда от пристрастяване към алкохола, наркотиците и болкоуспокояващи и наскоро се е лекувала в клиника.

Според сайта Radar Online 48-годишната Пресли, която подаде молба за развод през юни, наскоро е изписана от център за лечение на зависимости в Лос Анджелис, но едва ли е успяла да се справи с проблемите си, които я преследват от много години.

Сайтът пише, че 55-годишният Майкъл иска пълно попечителство над внучките на Елвис, тъй като Лиса Мари все още не е "чиста" и като цяло не се справя добре като родител.

Вижте още новити за звездите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Наследство и наследственост
4
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Според мен истинската причина е фактът,че тая има към 300 милиона долара и е подала молба за развод.Нали се сещате,че алкохоличка и наркоманка с 300 милиона не е като алкохоличка и наркоманка от гетото в Детройт. Парата иска да прилапа хитрецът въобще не му дреме нито за децата дето и ги е направил нито за нея.
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Подигравки.
2
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пият да забравят лошото и да преглътнат обидата и измяната. Смърт на близък ги разтърсва също. Спират да се хранят от разочарование. Потрес. Измяна, обида принуда.
1
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Джоли се лекува от анорексия и заплашена от развод. Защото не яде и повръща. Сигурно има сериозни причини да изпадат в такива състояния. Не разбирам защо трябва да ги застрашават още повече. Те по-добре няма да станат. Още по-зле ще стават. Докато умрат. Не им трябва тормоз, а подкрепа разбиране и любов. Нещо им се случило. За да стигнат до това състояние.