Сестрата на Марая Кери без пари, проституира

Полицията в Ню Йорк арестува 55-годишната Алисън Кери
30 авг 2016 19:31, Теодора Драгоева
10
Сестрата на Марая Кери без пари, проституира
Снимка: Facebook

По-голяма сестра на Марая Кери беше арестувана за проституция. Алисън Кери е заловена след операция под прикритие в Ню Йорк. Каката на Кери е поискала пари от полицай под прикритие, представящ се за клиент, в замяна на нейните сексуални услуги. Това се е случило в хотел в града, в петък.

Самата Алисън е пуснала своя обява онлайн, която гласи: "Аз съм красива дама, която търси момчета, които искат да се позабавляват и да попаднат в един свят на удоволствия."

Източник, близък до поп дивата, е споделил пред списание People, че 46-годишната Марая и 55-годишната Алисън не си общуват помежду си от 1991 г. насам.

"Марая се грижи финансово за цялата си фамилия и за нея това е много болезнена новина", продължава източникът.

Вижте повече по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
4
 
! Отговори
Сестрата на Марая преди 7 години
Кен лиииииииииииииииииии, ту либудибу далчуууууууууууууууууууу............
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами тя сигурно и е помагала, ама как да помогнеш на човек, който сам е избрал да живее така? Пък и защо да го правиш ако всички пари отиват за наркотици? Жената е на 55, явно много отдавна е взела решение как ще живее, така че сега няма какво да се оплаква за избора си и да иска някой да я измъкне от блатото, в което сама е скочила.
5
1
 
1
 
! Отговори
Ню Йорк възмутен преди 7 години
Жената лекува мъже с полови ласки и заслужава заплащане за да оцелее..Иначе трябва д а умира от глад и немотия под мостовете ..Напомняме ,че благодарение на лечителки приемащи десетки мъже на ден сме стабилизирали биосферните условия в сегашните големи градове../подава охраната на голям регион
4
1
 
25
 
! Отговори
До 1: преди 7 години
Никой не е длъжен да хрантути роднините си постоянно. На нормален човек се помага, но ако това е постоянно се губи уважение и самоуважение.Спомняш ли си филма за онази боксьорка с Клинт Истууд; роднините на момичето живееха в гето при най-долната класа. С парите от първия й голям мач тя купи къща на майка си и сестрите си и вместо едно голямо "благодаря", те й направиха скандал, че не е купила мебели. Та така и навсякъде и с всички.
3
12
 
5
 
! Отговори
Турчина Мехмед преди 7 години
Да беше по млада с 30 години бих я тропосал с дебелата губерка, амаааа аде
2
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да бе и за какво да я хрантути, тая явно не е свикнала да работи щом търси лесното .. виж какво пише , че марая ИЗДЪРЖА ФИНАНСОВО цялото семейство - това е огромна помощ според мен , какво повече искате от нея да не е длъжна ?! явно сестра й профуква парите за глупости , не напразно не си говорят , няма да се учудя ако сестрата се окаже алкохоличка или по лошо ..
1
16
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да се беше погрижила и за нея, 1000 долара на месец, няма да разбере дори, че ги е дала.