Селена Гомес оставя кариерата, бори болест

Звездата реши да се посвети на здравето си
31 авг 2016 21:12, Петя Славова
10
Селена Гомес оставя кариерата, бори болест
Снимка: архив, Reuters

Селена Гомес обяви, че загърбва кариерата си и ще се посвети на здравето си. 24-годишната звезда разкри, че преживява странични атаки, свързани с боледуването й, което включва пристъпи на паника и депресия.

"Открих, че безпокойството, паническите атаки и депресията могат да бъдат странични ефекти от лупуса, което само по себе си е предизвикателство",  сподели тя в изявление към феновете си и допълва, че най-добрият за това начин отнема време. Звездата благодари на всички, които я подкрепят.

"Искам състоянието ми да се подобри, затова ще се съсредоточа върху здравето и щастието си. Най-добрият начин да го направя е да си взема почивка. Трябва да се изправя лице в лице с проблема и да се убедя, че правя всичко по силите си, за да се оправя".

Вижте още за случващото се със Селена Гомес в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е, то, след толкова щуротии и какво ли не, това е разумно решение.
7
3
 
0
 
! Отговори
justin преди 7 години
Кокаина не прощава.
6
10
 
2
 
! Отговори
мими преди 7 години
Айде на село да се потрудиш малко
5
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никак не е малък стреса да си толкова богат и известен. Всички да те гледат под лупа и да ровят в живота ти. Огромни очаквания и никакви грешки. Добре го е решила. Нека си почине момичето.
4
0
 
18
 
! Отговори
д-р Хаус преди 7 години
Никога не е лупус
3
12
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И аз искам така ама не става, не съм сладък и не живея в УСА та да ми изсипят едни милиони. Шефа все е недоволен, заплатата ниска, пари за собствен бизнес няма, а децата трябва да ядат. Ще се посветя на здравето си като вляза в дървения костюм два метра под земята.
2
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много млада и красива! Здравето е най важно,ще има време да развива кариерата си и да се радва на успехи. Вярвам,че ще се оправи.
1
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Доста далече е от вкуса ми, но все пак изглежда чаровна, а и решението й правилно, иначе има голяма вероятност да тръгне по пътя на Бритни.