Свръхлуксозното имение на Леброн Джеймс

Вижте домът на баскет звездата в Маями
16 сеп 2016 21:04, Екип на Tialoto.bg
3
Свръхлуксозното имение на Леброн Джеймс
Снимка: businessinsider

Мнозина смятат, че Леброн Джеймс е достоен за званието най-добър баскетболист в света.

От 2013 г. Леброн е женен за Савина Бринсън, с която имат 3 деца. Спортната му кариера се развива брилянтно, рекламните договори му гарантират висок доход, равняващ се на десетки милиони.

Приходите му позволяват да живее в лукс, той притежава няколко имения. Едното от тях е в Лос Анджелис и струва 21 милиона долара, а друго в Маями пък се продаде преди дни.

Свръхлуксозното имение на Леброн Джеймс в Маями било построено, за да задоволи нуждите на семейството му. През 2010 г., срещу 9 милиона долара, баскетболистът получил триетажна къща с 6 спални, 9 бани, гигантска кухня, трапезария, няколко всекидневни, винарски салон, киносалон, външен басейн и кей за яхтата му. В сградата има дори асансьор. Трите етажа са еквивалент на 1 120 кв. м средиземноморски лукс, мебели от масивно дърво и стени в приятни, светли тонове.

След като явно се е наситил на плажовете в Маями, Леброн започва да търси варианти да се отърве от имението си. Първата заявка за продажба е през 2014 г. Първоначалната цена, която той обявил, възлиза на 17 милиона долара. Това е почти двойна сума, спрямо 9-те, които той плаща.

Тази проста математика обяснява защо баскетболистът не успява да продаде имота си в продължение на повече от година. Цената започва малко по малко да слиза надолу, а когато тя удря 13,4 милиона долара, купувачът се появява.

Какво толкова е купил?

Цялото имение на най-добрия баскетболист можете да видите в галерията на Тialoto.bg

Подготви: Александър Градинаров

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
11 преди 7 години
Кво *** занимавате с някъв мангалоид, световно неизвестен
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И не се е наситил на плажовете на Маями , а спря да играе за отбора им , затова не му трябва имението ...
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
SAVANA ne Savina