Джим Кери снабдявал с дрога покойното си гадже?

Холивудският актьор може да бъде подведен под отговорност
20 сеп 2016 20:30, Теодора Драгоева
6
Джим Кери снабдявал с дрога покойното си гадже?
Снимка: gettyimages.com

Холивудският комик Джим Кери е изправен пред съдебно дело по обвинения, че е снабдявал незаконно с наркотици покойната си приятелка Катриона Уайт.

Актьорът е обвинен, че е доставял лекарствата, които се дават със специална рецепта, под псевдоним и именно те са станали причина за самоубийството на Катриона през септември м. г.

Делото срещу Кери е заведено от бившия съпруг на покойницата – Марк Бъртън, който иска да подведе звездата под отговорност за причиняване на смърт по непредпазливост.

Той твърди, че Джим е намирал дрогата за Катриона, въпреки че много добре е осъзнавал, че тя е силно пристрастена към въпросните опиати (Ambien, Percocet и Popranolol), че е склонна към депресия и че в миналото също е правила опит да отнеме собствения си живот.

Хапчетата бяха открити в апартамента на Катриона веднага след самоубийството ѝ. Освен тях полицаите откриха до безжизненото ѝ тяло и предсмъртна бележка, адресирана до Джим.

След смъртта ѝ, актьорът даде изявление, което гласеше: "Тя беше наистина едно нежно ирландско цвете. Тя беше твърде чувствителна за този свят".

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Джим Кери е един американски лигльо от движението срещу войната във Виетнам, където основният контингент бяха наркомани.
5
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Той филми има, ама талант няма. Чаплин, Делон, Конъри имат и филми и талант.А този има фалшивата си измислена и насилена физиономия, на която чака да му ръкопляскат.Е, не. БлагодАрим, ама не не ми е интересен.Хич.
4
2
 
5
 
! Отговори
До 1 преди 7 години
Понеже филмите му не са ти смешни, човекът трябва да лежи доживот. Ти си пълен ***, не знам защо нр ти харесват филмите му.Между другото има добри филми - кабелджията, шоуто на труман и още няколко, чиито имена не се сещам. Просто това са неангажиращи, развлекателни филмчета за разпускане.
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Точно той. Бат Бойко назначи Джим Кери за държавен секретар без да иска.
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абсолютен ***. Мисли се за много смешен, а е жалък.Не беше ли Джимито сбъркан, когато Боцко се изходи за държавния секретарин на САЩите?
1
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Доживот за този смотан комедиант! Трябва да си ***, че да се усмихнеш на тъъпите му комедии. "От глупав, по глупав," "Маската" все филми за бавно развиващи се американци и техните фенове.