Повече за развода след раздялата на Бранджелина

20 съвета за по-безболезнен развод от сексолога Трейси Кокс
24 сеп 2016 20:02, Теодора Драгоева
6
Повече за развода след раздялата на Бранджелина
Снимка: gettyimages.com

След като светът беше потресен от шокиращата раздяла на Брад Пит и Анджелина Джоли, секс терапевта и брачен консултант Трейси Кокс разкрива своите 20 съвета за по-безболезнен развод.

Кокс съветва двойките в развод как биха могли да излязат възможно най-невредими от този болезнен процес в личния си живот, който често е и доста бурен.

Има редки случаи, в които разводът е "приятелски", но въпреки това той е неприятно изживяване, изпълнено с горчивина и негодувание.

Ето и съветите на Трейси Кокс за по-поносим и по-малко болезнен развод:

1. Дори да искате да се разделите с мир, ще минете през неприятни моменти

Все пак това е развод! Много малко двойки мислят за това, когато сключват брак. Когато обаче раздялата се случи, тя е много разочароваща и разстройваща и често е унищожителна и крайно тъжна. Без значение колко приятелски възнамерявате да се разведете, ненормално е,  ако единият или и двамата сте ядосани един на друг.

2. Дайте си пространство

Това силно се препоръчва, ако имате деца. Ако се опитвате да останете приятели, но все още сте във вихъра на раздялата, опитайте се да не се виждате с бившия си известно време, за да ви отмине яда. Това е част от "лечебния процес".

3. Не си оставайте приятели, ако не искате

Понякога браковете се разпадат по възможно най-добрия начин: двама души се разлюбват и искат да се разделят. Повечето пъти единият човек иска да напусне другият, като вторият е с разбито сърце. В този сценарий, приятелство не е вариант. Връзката очевидно е токсична и по-скоро съпрузите се мразят, особено ако има замесено трето лице.

Вижте още в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая л.у.да Анджелина не може в къщи да се оправи, тръгнала да става отговаряща зй бежанцити в ООН.
5
0
 
20
 
! Отговори
така си мислиш преди 7 години
Никой не е потресен и шокиран Това, че авторката на материала мисли така не означава че е вярно. Много се съмнявам, че на някой въобще му пука за тия двамата.
4
0
 
17
 
! Отговори
вижи-мажи преди 7 години
Подготвят медийно задокеанските гои за предстоящото за тях скоро - след изборите.Сега е техния ред... след като бъдат напълно осигурени до момента да легитимират системата, тя да им го "сложи" на тях!
3
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това с тупането е време да го забравите у Шишенци.Времената на величието на мъжкия жезъл са минало.Който иска да се наслади на въпросното минало, да се обреже и да заминава в ИДИЛ,Саудитска арабия и т.н. ИД-иотски държави.Не отричам, че и у нас има от въпросните ИД-иотки, които си слагат силикон в името на мъжкия интерес, но при липса на пълнеж в черепната кутия все с нещо трябва да се обере луфта.
2
1
 
22
 
! Отговори
Пенка от Шишенци преди 7 години
У Шишенци като сакаш развод Вуте земе та те натупа едно убаво и ти веднага забравяш за такова нещо !
1
3
 
26
 
! Отговори
Западноевропеец преди 7 години
Въх тая "Бранджелина"!!! Въх!!!