Ергенът Борислав Комсийски: Потайният VIP милионер!

Сватосваха го с Надя, но сега държи в ръцете си Емануела
Обновена: 25 сеп 2016 19:34 | 25 сеп 2016 19:30,
29
Ергенът Борислав Комсийски: Потайният VIP милионер!
Снимка: Facebook

Представеният като милионер при влизането си във VIP Brother Борислав Комсийски се оказва най-голямата загадка за съквартирантите.

Те всячески се опитват да разберат с какво се занимава и кой всъщност е той, но бизнесменът не разкрива никакви подробности за себе си.

Миглена Ангелова бе една от най-любопитните още в началото и много настървено се опитваше да измъкне от Комсийски някакви подробности от живота му.

"Как ти попадна при нас?", веднага започна да го обстрелва тя с въпроси, а той свенливо й отвърна: "Случайно, по погрешка".

Призна само, че в момента няма сериозна връзка. Което е изненадващо, като се има предвид, че тази година синеокият баровец се е класирал втори в анкетата "Ерген на годината" в категория "Бизнес".

Освен това бизнесменът отказал на продуцентите да му снимат колата по време на изготвянето на неговата видеовизитка, защото мразел да позира и да изтъква материалното.

Дoceгa в живoтa на Борислав ключoви ca били двe дyми - paбoтa и зaбaвлeния. Toй oпpeдeлeнo мoжe дa ce нapeчe ycпял бизнecмeн в пpeдeлитe нa cтpaнaтa ни.

Родният предприемач е на 37 години и стартира своя частен бизнес с отварянето на фитнес центрове и салони за красота, пише "Стандарт".

През 2008 г. основава фирма, която се занимава с внос и дистрибуция на солариуми и соларна козметика. За няколко години тя се превръща в лидер на пазара и запазва до момента тези си позиции.

Комсийски по професия е инженер от Техническия университет, специалност "Индустриален мениджмънт".

Днес той е и официален представител на редица световни брандове в тези сфери. Милионерът регистрира също като собственик или съдружник няколко фирми, чиито предмети на дейност са основно търговия със стоки, строителство и сделки с интелектуална и недвижима собственост, туристически и рекламни услуги.

Фирмите му са доста печеливши. Последният му проект е от преди три години - онлайн магазин за спортни стоки, който за отрицателно време става най-добрият в България според Google.

Освен че кара "Порше Панамера", Борислав живее нашироко и обича екзотичните екскурзии. Той обитава мезонет с площ над 200 квадрата в топквартала "Манастирски ливади".

Bcичките си ангажименти мeнaжиpa c лeкoтa, нo и твъpдa pъкa. Oбичa вcичкo дa e пoд нeгoв кoнтpoл и нecкpoмнo зaявявa, чe знae кaк ce пpaви бизнec.

Oпpeдeля ycпexa cи нe тoлкoвa c пapичнoтo мy изpaжeниe, кoлкoтo c yдoвлeтвopeниeтo, кoeтo мy нocи. Бизнecмeнът ycпявa дa ce oпaзи кaтo нa мaгия oт мeдийнoтo внимaниe и дoceгa нe мy e пpипиcвaнa вpъзкa c нитo eднa пoпyляpнa дaмa или злaтoтъpcaчкa, кoитo cъc cигypнocт нe липcвaт в любoвнoтo мy тeфтepчe.

Бopиcлaв пpизнaвa, чe epгeнcкият живoт e дocтa cлaдък, нo вeчe мy e пooмpъзнaл и иcкa дa гo cмeни cъc ceмeeн, кoeтo гo пpaви oщe пo-жeлaн в oчитe нa вcякa жeнa.

Неслучайно Миглена Ангелова се опита да го сватоса с Надя от "Елит" веднага щом научи, че не е обвързан и няма връзка в момента. Сега обаче има мисия – да залъгва всички в къщата, че с фолкфурията Емануела имат връзка, май взе да им харесва и на двамата, а?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
3
 
! Отговори
Домакиня преди 7 години
Какво точно символизира колата не разбрах? Аз подарих на мъжа си един скромен Кайен гтс 4,8 8v. Сега да се притеснявам ли, че ще стане голямата вървела, а е баща на 3 деца? :D
21
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Скучен и бе3личен!
20
1
 
3
 
! Отговори
dsdon@abv.bg преди 7 години
"Хубаво е момчето" - всяка вика "Вземи го Ти"
19
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Той обитава мезонет с площ над 200 квадрата в топквартала "Манастирски ливади".Вие верно ли този квартал го наричате ТОП?
18
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Блатен тъжникПропусна футболист и гимнастичка.
17
2
 
20
 
! Отговори
хахаха преди 7 години
мама и тате едно време крали крали крали и сега нашето момче е в бизнеса със фитнеси и солариуми *** комедията жалка
16
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ш-т, тихо. Понеже съм потайник, ще ви кажа на уше, но да пазите тайната. Поршето е на мама, а и бизнеса също. Там съм просто служител. Е като го наследя, ще съм истински "милюнер" :-).
15
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
то и аз съм милиардер но не съм в випа :(
14
4
 
11
 
! Отговори
Иригатор преди 7 години
,,Нарцисизмът'' е само началото ....след това идват неуспешните връзки,и накрая ...... всичко и всеки си отива на мястото. заедно с ,,Панамерата''.
13
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
много потаен няма щощом има цяла статия за него в днес.бг и се показва по тв
12
2
 
28
 
! Отговори
Блатен тъжник преди 7 години
Навремето идеалната двойка беше борец и манекенкасега-бизнесмен и фолкпевица!Добре че е байбрадъра, та цяла Българияда оплакне възхитени очи в тоя пример за подражание-домакините тихичко да си пореват в кухнята,а тинейджърките да по-уау-кат завистливо!Каква култура, какъв финес!Достойни за нобелова награда, която, както знаем е най-високото българско държавно отличие!
11
4
 
30
 
! Отговори
Язека преди 7 години
Харчи парите на баща си...Ако бяхте се поразровили щяхте да знаете дали успеха е негов. Иначе добре сте го окичили с лаври.
10
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
> отварянето на фитнес центрове и салони за красота, пише "Стандарт".На всички е ясно кои са тези които откриваха фитнес центрова, салони за красота и т.н. Хихи :)
9
3
 
53
 
! Отговори
незнайна преди 7 години
защо не вкарате някой който няма и пукната пара че и той малко да се почуства човек ами вкарвате такива некадърници дето незнаят че има хора които получават по една минимална заплата и пак съумяват да изхранват деца да издържат семейство и да изглеждат много по добре от тези там
8
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мяза на хомосексуален проститут. И най-вероятно е такъв.
7
2
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
моля обяснете,кой точно е ВИП в това предаване. двете бивши и залезли вече ТВ водеши? двете фолк певици? манекенката? жана? ирина на иван ?хеле пък...деси цонева ? ....кажете ИЗВЕСТНИ та да ви повярваме,ама ВИП ????????????? а по точно ще е да кажете - известни и гладни.
6
4
 
16
 
! Отговори
дефрагментация преди 7 години
ВИП утайката остава до кога си е нейн пърсънъл проблъм после тотална ликвидация заедно и с тази е медия......найс ха....
5
8
 
36
 
! Отговори
Неа преди 7 години
Това предаване няма да го гледам никога
4
7
 
35
 
! Отговори
skunka преди 7 години
всички новобогаташи живеят в манастирски ливади, карат ауди или панамера.Всеки потомствен такъв живее по бояна, ТЕНЕВ БАИР и кара бмв,мерцедес или нещо по - скъпо ;)не, че е критично, просто лично мнение ;)
3
2
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
цялата им фамилия бяха номенклатури от бкп