Холивуд страда за най-звездната си двойка

Анджелина Джоли и Брад Пит бяха олицотворение на цялата идея зад бляскавия шоубизнес
25 сеп 2016 14:36,
37
Холивуд страда за най-звездната си двойка
Вече няма Бранджелина. Снимка: Reuters

Бракът между двама красиви, изключително успешни актьори сам по себе си не кой знае колко знаменателно събитие. Но когато Анджелина Джоли и Брад Пит се превърнаха в Бранджелина, цял Холивуд ахна, припомня BBC. Те бяха символът на перфектната звездна двойка.

Семейство, което не само имаше повече от успешна кариера на големия екран (Джоли има Оскар за най-добра поддържаща роля, Пит за продуцент). Семейство, което беше ангажирано с глобални проблеми като бедността, глада, бежанските кризи. И затова бяха харесвани от всички.

Джоли нееднократно е заявявала, че през 2001-ва година снимките в Камбоджа на първия филм от поредицата за Лара Крофт са отворили очите й за тежкото положение на бедните и потиснатите хора по света. “Това беше най-невероятното място, на което съм била. Да съм тук ме кара да се чувствам различно по отношение на живота, работата и всичко, което можем да направим”, каза тогава акрисата.

Не след дълго Анджелина Джоли осинови камбоджанското сираче Мадокс, който стана първото й дете и впоследствие едно от общо 6 (в това число още две осиновени – Захара от Етиопия и Пак от Виетнам).

През годините голямото семейство на Анджелина и Брад често беше забелязвано на разходки в парка, семейни закуски – неща, които доближаваха тези световни звезди до обикновените хора и тяхното ежедневие. От другата страна обаче беше червения килим, където двамата бяха във вихъра си. Винаги пристигащи последни и винаги обиращи цялото внимание на фотографи и репортери.

Медиите определено имаха доста материал при отразяването на приказката за Джоли и Пит.

В началото таблоидите се фокусираха върху сапунката, която си спретнаха Анджелина, Брад и тогавашната му съпруга Дженифър Анистън. Жълтите издания бяха убедени, че разводът на Пит и Анистън се е случил заради извънбрачна връзка на актьора с бъдещата му изгора.

Двамата са в главните роли в забавния "Мистър и мисис Смит" през 2005-та, когато Брад Пит все още е женен мъж. Години по-късно Джоли признава, че двамата “са се влюбили” на снимачната площадка, но отрича да са имали връзка преди развода на Пит. “Имайки предвид че баща ми е изневерил на майка ми и двамата са се разделили още докато съм била бебе, за мен да си интимна с женен мъж е непростимо”, сподели тя.

Като шега на съдбата може да се определи случилото се 10 години по-късно, когато друг филм става предвестник на края на най-романтичната холивудска история в реалния живот.

В "Край морето" двамата играят двойка, чиито взаимоотношения са на ръба. Сценарист и режисьор на лентата, която се проваля в боксофиса, е самата Анджелина Джоли. По време на кампанията за промотиране на филма, тя споделя пред BBC: “Реалността в брака е, че неизбежно се преминава през трудни моменти. И двамата съпрузи трябва да приемат тази реалност, да се борят с предизвикателствата заедно. Така връзката им ще стане още по-здрава. Ако всичко е лесно, няма да е толкова интересно, нали така? Но ето, че ние с Брад сме наистина скучни, връзката ни е доста солидна”.

Изглежда не чак толкова солидна.

По отношение на обществената им ангажираност Анджелина и Брад безспорно са модел за подражание. Тя е посланик на добра воля на ООН за бежанците и в качеството си на такава е пътувала до бежански лагери в над 30 страни, включително Сиера Леоне, Ирак, Афганистан и Либия. "Трябва да водим битка за защита на децата, за оправяне на многото сгрешени неща в този свят. Трябва да помогнем с каквото можем", счита Джоли.

Брад Пит е активист за редица благотворителни каузи – от изследвания на стволови клетки, през програми за борба с бедността и разпространението на СПИН, до помощ за жертви на природни бедствия като опустошителното земетресение в Хаити.

Трагедията в Ню Орлиънс след преминаването на урагана Катрина го води към оглавяването на фондация, която да финансира изграждането на един нов град, създаден по най-модерните еко тендеции в строителството.

Сега в края на Бранджелина жълтите издания отново имат достатъчно материал. Слуховете за причината за раздялата им ни заливат всеки ден – изневери, злоупотреба с наркотици и алкохол, малтретиране на децата и т.н. Това е Холивуд, така че истерията изглежда в рамките на очакваното.

Каквато и да е причината, ясно е, че разводът ще се случи. И това няма да е просто поредният провален холивудски брак. Това ще е краят на връзка, с която Холивуд и целият световен шоубизнес се гордееха – пример за социално ангажирани суперзвезди, които бяха близо до хората, но и светеха най-ярко на червения килим.

Това ще е краят и за една дума, станала част от ежедневието ни. Вече няма Бранджелина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
34
 
! Отговори
реалист преди 7 години
Абе ,то България изчезва вече от картата,а те ме занимават с глупости
26
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
с нейната автобиография от нея трябва да се вземат децата не от него,депресии,опити за самоубийство,наркотици,лесбийство..то за това сега единия и осиновен син иска да си сменя пола..ужас,еех брад пит,що не си стоя мирно с "рейчъл"? :))
25
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като тийнейджърка на Джоли и? е трудно да общува с хората, затова започва да се самонаранява. Освен това страда от безсъние и хранително разстройство. Това е периодът, в който експериментира с наркотици до 20-ата си година вече е изпробвала всичко, но използва основно хероин. Джоли изпада в депресии и два пъти се опитва да се самоубие когато е на 19 и на 22 г. Две години по-късно получава нервен срив и лежи в психиатрично отделение
24
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
два опита за самоубийство,наркотици,на 14 години заживява с мъж в собствената си къща до спалнята на майка си,изневяра на бивш мъж с азиатка лесбийка...това е анджелина,а брад къде СПА БЕ БРАТ?....
23
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Псувате по Анджи но ако ви се натисне и ще почнете да заеквате :)
22
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
кой чаак токоз ги е харесвал????тая съсипа семейството на човека-хич и не съм ч харесвала,толкова "добре"била,пък разруши едно семейство,овца.
21
2
 
42
 
! Отговори
Хм преди 7 години
Тия са типично американски продукт-супер лъскава опаковка,а отвътре.....
20
5
 
40
 
! Отговори
Суета на тъпаци преди 7 години
Тия двамата са толкова интелигентни, че ако ги накараш да напишат таблицата за умножение няма да могат да се справят с това.Краварската пропаганда навира в центъра на вниманието типични идьоти като тия двамата и нарочен елит от типа на Кардашиянката.Не съм дал една стотинка за краварските филми и никога няма да дам.
19
2
 
43
 
! Отговори
Бълвоч за малоумни преди 7 години
Той Холивууд няма ли за какво друго да страда, та е застрадал за безсмислици? А я да вземе да застрада за наистина страдалски неща, че филмите на тия холи - дълвени страдалци вече са пълен бълвоч за ***.
18
1
 
43
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
Най-после ще си отдъхне от тая изкукуригала скумрия да си прибира биологичните деца и кой от къде е .
17
1
 
48
 
! Отговори
Revolution_ преди 7 години
Има лесно, Брад си взима биологичните деца, а Джули си взима дето си ги е събирала от джунглите. Като се забъркаш с такава гадинка можеш да очакваш всичко от нея. Сигурно Брад се е скарал леко на децата подърпване за ухото или лек шамар по дупето и тая е сметнала, че нанася побой над децата..........
16
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Рев рева, та са късам!
15
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никога не съм харесвал тази жена. Не мога да изтрия спомените си от филми, в които тя играе проститутски образи на разхайтени момичета. Те й отиват, защото физиономията й е с порочно изражение.Много е изкуствена, позира, прави се на благородна, толкова, че дразни с натрапчивостта си -вижте ме!Имам симпатия към съпруга.Децата не са виновни, очевидно преструвките и фалшът го отблъскват.Снощи даваха един чутовно *** филм с нея...
14
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ангелината си го заслужава като цяло. Ако откраднеш мъжа си от друга, най-вероятно в даден момент ти ще се окажеш другата. Karma is a bitch!
13
7
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
do 20 причината е че на Брат Пит не му издържаха нервите и се разкрешял на едно от доведените от откачената му жена деца...осиновено дето и тя поискала развод.Кой нормален може да търпи 4 осиновени деца в къщата си при положение че има 3 биологични?
12
3
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Брат, само се чудя защо си я търпял толкова години тази изтрещялата?Напълни ти живота с всякаква *** от света... и ти даже нямаш право да им се скараш???WTF?
11
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
razdelili sa se zastoto na prezidenskite izbori vseki ot teh ste podkrepia razzli4ni kandidati. Tiua Julinda ste podkrepia Cvetan Cvetanov a Pit s negovata analginena orientacia ste podkrepiateperasa Budia Podrisov
10
3
 
46
 
! Отговори
Сериозно преди 7 години
Нищо особено не е станало. На Брат ти Пит му е омръзнало да гледа негърчетата на Джоли...
9
1
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Олеееее!Цяла седмица сън не ме хваща! Направо трагедия! И цяла седмица - вестници,радио,телевизии - всичко скърби!Направо - ужас!
8
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много важно! Ще хвана сега да си скубя косата цял ден