Парис Хилтън и Цеца с шоу в Белград

Двете звезди озариха парти в сръбската столица
27 сеп 2016 11:30, Александър Попов
3
Парис Хилтън и Цеца с шоу в Белград
Снимка: Moko Solution

Този уикенд холивудската знаменитост Парис Хилтън и сръбската звезда Цеца Величкович приковаха вниманието на грандиозно светско парти в Белград.

Двете бяха специални гост-изпълнители на ексклузивно събитие, организирано от една от най-големите компании за микроблейдинг в света, на която и двете са рекламни лица.

Специално за елитното парти в западната ни съседка се изсипаха куп известни личности, сред които и легендарният актьор Ален Делон. На купона бяха забелязани също и редица сръбски звезди, които изгледаха с интерес участието на Парис Хилтън, която бе в ролята на DJ.

Непосредствено след специално подготвения за повода траклист на богатата хотелска наследница, на сцената под буря от аплодисменти излезе сръбската певица. Заедно с бенда си певицата изпълни най-големите си хитове и нажежи до максимум атмосферата в залата.

Българските фенове пък ще видят Цеца на 17 март следващата година в зала "Арена Армеец". На концерта тя ще изпълни за първи път на живо песни от новия си албум.

Билетите за събитието са на цени от 25 до 60 лева и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, припомнят организаторите от Moko Solution.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
тъп преди 7 години
А какво е микроблейдинг?
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Турбо, ама GTR.
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бай Ален Делон откога стана фен на сръбския турбофолк.