Как Амал покори един от най-заклетите ергени в Холивуд?

Съвета за красота от съпругата на Джордж Клуни
28 сеп 2016 21:37, Криси Табачка
13
Как Амал покори един от най-заклетите ергени в Холивуд?
Снимка: Reuters

Амал Клуни навлезе в публичното пространство с осъществяването на една мечта за много жени – омъжи се за Джордж Клуни.

Вечният ерген каза „Да“ на красавицата, а само един поглед към нея дава отговори на всичките ни въпроси.

Освен като модна икона със забележителен нюх за актуалните тенденции, Амал Клуни се затвърди и като една от жените с най-красива външност.

Как се грижи за нея и какви са малките ѝ тайни можете да разберете с топ 3 на съветите на съпругата на Джордж Клуни.

1. Перфектните вежди са задължителни
Плътните и тъмни вежди на Амал Клуни са естествено дадени от природата, но поддържането им също не трябва да се пренебрегва. Съпругата на Джордж Клуни съветва дамите редовно да използват гел или друг продукт за оформяне и поддържане на съвършен вид. По този начин няма да се налага да се справяте с косъмчета във всички посоки или постоянно да приглаждате веждите.

Още по темата четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
1
 
! Отговори
stef преди 7 години
ВЕЖДИТЕ СА И ПОСЛЕДНОТО НЕЩО ЗА КОЕТО СЕ Е ОЖЕНИЛ ДЖОРДЖ КЛУНИ ЗА НЕЯ !пЪРВО ТЯ Е МНОГО ОБРАЗОВАНА ЖЕНА С ДОБРО ВЪЗПИТАНИЕ ,ИЗРАСЛА В ЛОНДОН ПРОИЗХОЖДА ОТ ЛИВАНСКАТА АРИСТОКАРАЦИЯ .жЕНА С КАРИЕРА И ПОМЕЖДУДРУГОТО Е ЕКЗОТИЧНА ХУБАВИЦА И Е БОГАТА , Е АКО НЕ БЕШЕ ТОЛКОВА СЛАБА ЩЕ БЕШЕ ПО-ДОБРЕ . дАНО ДА СИ РОДЪТ ДЕТЕНЦЕ !
9
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гледах я един път с мъжа й до 2 други холивудски звезди и тя беше най - красивата жена от 3-те, не можеш да свалиш очи от нея. А колко по - умна е от другите две, е съвсем отделен въпрос.
8
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая без червилото и обеците е доста по-мъжествена от Клуни!
7
1
 
4
 
! Отговори
Гост преди 7 години
До Перо Гацин Хайде се ограмоти малко.Тя е от племето Дурзи.Те имат свои свещеници и своя книга различна от Корана.Дават я на мъжете да я четат след 21 години,а на жените никога.Та в 95% хората от това племе стават християни.
6
4
 
10
 
! Отговори
Капуцин преди 7 години
Не ми харесва. И е от групата на много косматите жени.И е сложила толкова много фон дьо тен че и с виждат порите на кожата на лицето.
5
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не ми харесва точно заради веждите й. Зъбите са й перфектни! Ама не е европейка, въпрос на вкус. Догодина ще се разведе с Клуни и такъв *** ще има, не ми се мисли!!!
4
1
 
15
 
! Отговори
Деси преди 7 години
Ама упорито си водите рубрика за кифли, само че не ми е ясно защо слагате тука или сбръчкани, или грозни, или сбръчкани и грозни. Човек би си помислил, че са ви платили. Припомням - Деми, Сара Джесика и сега тоз Амал. Верно са й поддържани веждите. То у техното племе иначе се пада по една вежда на семейство даже, като поляна.
3
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Рубриката Ви е неудачна. От клюкарство през хипертрфирана суетност към пошлост.Жената си е добре , може и Клуни да е от малкото холивудисти, които имат нещо в главата. Аз само понасям натрапването им, не могат да ме накарат да им гледам производството.
2
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На мен не ми харесва.Не,че гроздето е кисело просто ми мяза на мъж.В лицето.
1
3
 
18
 
! Отговори
куртропович преди 7 години
Какво му е заклетото на Клуни? Заклет привърженик на гръцката любов е, да. Брак по сметка, че инак започва да става очевадно, че се разхожда на другия бряг.