Хю Грант искрено: Възбуждащо е да снимаш секс сцени

Британският актьор разбива едно от клишетата в Холивуд
4
Хю Грант искрено: Възбуждащо е да снимаш секс сцени
Снимка: сп. W

Хю Грант заяви най-сериозно, че снимането на секс сцени изобщо не е изтезание за актьорите, ами точно обратното.
56-годишният британски актьор дава интервю за новия брой на списание W.

Той разбива едно от най-популярните клишета, свързани с киноиндустрията с думите: "Любовните сцени наистина са изключително трудни, защото на един милиметър от теб и партньорката ти има камера, а вие трябва да демонстрирате сантименталност, което е гадно. Но секс сцените са нещо съвсем друго! Конвенционалният отговор на актьорите е, че секс сцените са ужасни и неестествени, но аз винаги съм ги намирал за доста възбуждащи.“

Хю споделя още пред изданието, че много би искал да участва в шоуто Dancing with the Stars, тъй като се смята за добър танцьор, но все пак счита, че е малко по-консервативен за стила на това риалити.

Грант коментира и факта, че сам е решил да напусне Лос Анджелис преди няколко години: „Аз не мразя Ел Ей, но все пак там се изнервям доста. След няколко седмици живот на това място, разбрах, че ще взема да свикна, а това би било ужасно. В този момент осъзнах, че трябва да се измъкна оттам.“

За да видите снимките на Хю, посетете галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този е особен екземпляр на британски де.бил с някакви отклонения. Все пак за толкова красив (женствен на вид) мъж е странно да е такъв опрашвач на жени.
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този материал пряко коресподира с вчерашния материал за психическите отклонения, психичните заболявания и приемането им от младите.Есхибиционизмът си е регистрирано (признато) психическо отклонение. Ако го правите в парка, подлежите на наказателна отговорност. Ако го правите в електронните медии, получавате пари, за да ви гледат сеира, докъде ще пропаднете.
2
0
 
1
 
! Отговори
Aleks преди 7 години
Strahoten maj i aktyor!!
1
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много го харесвам! <3